2777
2789

از بچگی با فقر و نداری 

با بی احترامی و ناسزا 

با ترسا و خودکشی مکرر

از سمت خانوادم 

بزرگ شدم درحالیکه سربراه و آروم و عاقل بودم ..

ازدواج کردم با امیدهای زیاد اما

روز به روز همه‌چی بدتر شد 

و به جایی رسید که آرزو میکنم به دورانی برگردم که دختر ده ساله بودم از ترس خانوادم توی سرما مینشستم پشت خونمون دعا میکردم که نجات پیدا کنم ...

زندگیم سراسر جهنم بوده همیشه 

کاش مرگ مارو بدن زودتر خلاص شیم ... 

حالا با افسردگی و کلی تروما 

با حال داغون و خانواده ای که روز به روز ذلیل تر میشه ،زندگیم که هر روز بیشتر از هم میپاشه 

با سنم که بالا رفته و هیچ خوشی ندیدم ،

خدا رو صدا میزنم ...

هی صدا میزنم 

هی صدا میزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نزدیک به سی سال بچه دوست دارم اما نباید از این شوهر بچه دار بشم زندگیمون هر لحظه ممکنه از هم بپاشه . ...

نمیتونی زودتر جدابشی و تنها زندگی کنی؟؟  چرا الکی جوونیت حروم میکنی این روزا ک داری تحمل میکنی دیگ برنمیگرده بهت 

بدتر از الان ک نمیشه زندگیت بد طلاق 

مهریت رو بگیر ک بتونی یه خونه رهن کنی بعد برو دنبال کار

نزدیک به سی سال بچه دوست دارم اما نباید از این شوهر بچه دار بشم زندگیمون هر لحظه ممکنه از هم بپاشه . ...

خدا رو شکر بچه نداره ده هیچ از من جلوتری اگه تو رابطه ای احساس شادی نمیکنی ازش خارج شو

نمیتونی زودتر جدابشی و تنها زندگی کنی؟؟ چرا الکی جوونیت حروم میکنی این روزا ک داری تحمل میکنی دیگ ب ...

از خانوادم میترسم ،میکشنم

یک عمر بیچارم کردن از دستشون خواستم خلاص بشم افتادم توی دام این نامرد حالا هم بخاطرشون نمیتونم تصمیم درستی بگیرم ...و گر نه خود شوهر خدانشناسمم میگه نمون برو ..

خدا نجاتت بده ولی برو سرکار

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.