2777
2789

انگیزه و راه حل بدید توروخدا 

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با گشنگی کشیدن کسی لاغر نشده اینهمه رسپی غذاهای رژیمی تو اینستا ریختهه برو پنکیک رژیمی بزن درونش عسل و خرما و شیره و موز بریز با یک لیوان چایی بخورر یا از خرما رو بگیر درونش مغز و پسته و اینا بریز یک کوچولو شیرینش کن توپک کوچولو درست کن بخور من خودم پارسال رژیم گرفتم تو سه ماهه پونزده کیلو کم کردم بدون گشنگی کشیدن

ن ۱۶۴مخیلیا این وزن منو دارن پرترنولی من خیلی لاغرنشون میدمچاقم بودم باورشون نمیشد ۷۶کیلوم

یه سریا که خیلی چاقن و با رژیم اصولی و خوب لاغر میشن بیشتر عضله سازی میکنن برا همین لاغرتر میزنن شاید از اون دسته هستید

من تا میخوام رژیم بگیرم

یا پریود میشم یا یه مشکلی پیش میاد میشکونم رژیمو

الانم چنوقته عجیب هوس شیرینی دانمارکی و کیک تولد کردم

تا نخورم حالم خوب نمیشه خیلی وقته تو ترکم دیگه نمیتونم تحمل کنم🙁☹

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

با گشنگی کشیدن کسی لاغر نشده اینهمه رسپی غذاهای رژیمی تو اینستا ریختهه برو پنکیک رژیمی بزن درونش عسل ...

میشه لطفا رژیمی که گرفتی  به ماهم بگی ؟

منم ۱۸کیلو اضاف وزن دارم متاسفانه😶

یه سریا که خیلی چاقن و با رژیم اصولی و خوب لاغر میشن بیشتر عضله سازی میکنن برا همین لاغرتر میزنن شای ...

نمیدونم ورزشم نداشتم

ولی یکی نیست بهم نگه دیگ لاغرنشوووووو

همخ میگن بسه تروخدا