2777
2789
عنوان

دغدغه ها تو حلقم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 109 پست
نه اخ خدا نکنه ببخشید اینو همینجوری واسه خنده گفتم وای ببخشید عذاب وجدان گرفتم جوونی مادرت ارزو داره ...

نه بابا ناراحت نشدم 

همیشه سلامت و شاد و در کمال ارامش باشید 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

نه بابا ناراحت نشدم همیشه سلامت و شاد و در کمال ارامش باشید

وای نه توروخدا انقدر عصبی میشم الان تا مدت ها عذاب وجدان دارم بهتون اصلا به این نیست طرف بگه ناراحت نشدم ادم نباید هر حرفی بزنه دل بشکنه بعد در مقابل شما دعای خوب میکنی بدتر حالم خراب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نه توروخدا انقدر عصبی میشم الان تا مدت ها عذاب وجدان دارم بهتون اصلا به این نیست طرف بگه ناراحت ...

خواهرم 

ما همه جز یک خانواده هستیم 

من نه دلقکم نه بیمار نه بیکار 

یه وقتایی اونقدر دلت میگیره دوست داری فقط حرف بزنی 

کسیو نداری میای اینجا یه چیزی میگی هرکس یه چیز میگه مهم نیست من رفتم روی اعصاب همه و اذیتشون کردم 

ولی خدا شاهده فقط میخواستم کمی بخندیم 

منظور دیگه ای نداشتم 

شما هم ناراحت نباش خواهر خوب من هستی و من همیشه برای شما و الباقی دعای خیر میکنم 

خواهرم ما همه جز یک خانواده هستیم من نه دلقکم نه بیمار نه بیکار یه وقتایی اونقدر دلت میگیره دوست دار ...

اقا بخدا من اینجوری نبودم چون شوهرم خبانت‌کرده نسبت به همه مردا گارد دارم ینی اکثرا مخصوصا اونایی که اینجانمن اصلاتحت تاثیر داروم شاید الان بگی دیوونه س طرف بله دیوونه م مشکل اعصاب روان پیدا کردم اما الان بدتر اینجوری میگی باردل منو سنگین میکنی عذاب وجدانم بیشتر میشه من تو دوتا تاپیکت بی احترامی کردم شما قشنگ جواب دادی😭😭 

اقا بخدا من اینجوری نبودم چون شوهرم خبانت‌کرده نسبت به همه مردا گارد دارم ینی اکثرا مخصوصا اونایی که ...

همه این روزها مشکل دارن 

همه به نحوی درگیر هستن 

وقتی من میبینم کاربری جبهه گرفته یا با ناراحتی جواب میده میدونم اونم مشکل داره اونم فکرش درگیره اونم میخواد خودشو خالی کنه چرا باهش بحث بکنم چرا بیشتر اعصابشو بهم بریزم 

یکیمون اب باشه یکی اتش قشنگتره