2777
2789
عنوان

دغدغه ها تو حلقم

730 بازدید | 109 پست

دغدغه‌های یک پسر:

سربازی نرفتم 🙁

کار نیست 🙁

خونه ندارم 🙁

ماشین ندارم 🙁

زن نگرفتم 🙁

دغدغه‌های یک دختر

ناخنم شکست ☹️😰

مهناز زودتر از من شوهر کرد ☹️😳

برنجم خمیر شد ☹️😑

وااااااااااای عروسکمو نخوابوندم ☹️😱

آخری منو داااغون کررررد😶

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترا قراره برا بچه عمل بشم 

اگه شوهره دست بزن داشته باشه چی 

اگه هزار تا فانتزی کثیف داشته باشه چی 

اگه منو تو خونه زندانی کنه چی 

دوباره عفونت کردم 

وای از مردها میترسم تو خیابان 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

دغدغه یه مرد نینی سایتی: سبزیامو ببرم سر کوچه همراه پیرزنای کوچه نشین محل پاک کنم یا بیام اینجا تاپبکای خانما رو دید بزنم؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...