2777
2789

پول و درآمد و هنر و هیچی نداشته باشه ولی یه جای زندگیش بدون هیچ پشتوانه ای مجبور شده باشه و خودش مستقل شده باشه و سرپا شده باشه

خیلی حیاتیه لطفا اگه همچین شخصی رو میشناسید مطرح کنید 

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله که میشناسم

همه چی داشت و هیچی نداشت

خانواده ی پولدار داشت اما نه محبتشونو داشت نه کمک مالیشونو

خودش تک و تنها رفت تو دل این روزگار پر آشوب

خورررررد شد ولی تونست

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

محل زندگی هم نداشته باشه ؟ 

جور کردن محل زندگی یکم چالش داره، وگرنه بسیار بسیار بسیار از خانما تو خونه هایی ک‌ زندگی میکنن تامین نمیشن و مجبور هستن خودشون تلاش کنن

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

منم بی پول و بی پشتوانه بودم بعد طلاق حیلی سختم بود سرکار رفتن و این داستانایکم گذشت مجدد ازدواج کرد ...

بعد جدایی رفتی خونه پدرت؟

اره دیدم اولش سختی کشید .وام از کمیته امداد گرفت کار واسه خودش راه انداخت.وضعش خوب شد خدا را شکر

واقعا ؟

پشتوانه و حامی نداشت ؟

طلاق گرفت ؟

داری طلاق میگیری؟پس انداز داریء

هزار تومنم ندارم

کار ندارم 

هنری هم ندارم 

خونه در حد یه اتاق 10,12 متری یکی از اقوام داره با این وضع باید برم زیر منت اون 

من تا حالا هیچ کاری نکردم خیلی میترسم که قراره چجور سرپا شم و زندگیمو بچرخونم ... چه کاری کنم اصلا ...