2777
2789
عنوان

عکس چتمون رو با کراشم که دکتر میذارم جوابش رو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 61 پست
سن وسال چی؟روانپزشک یعنی کسی که پزشکی خونده و ۲ سال تخصص گرفتهمذهب تون بهم میخوره؟اونا روزی صدتا کیس ...

عزیزم روانپزشک یعنی کسی که ۷ سال پزشکی خونده ۲ سال طرح رفته ۴ سال تخصص خونده و دوباره ۲ سال طرح رفته دیگه خودتون حساب کنید چند سالشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم یه بار گف خلاف کارم بخوام با مراجعینم باشم

ببین من همکلاسی دوران دبیرستان شوهرم روانپزشک هست. زن داره بچه داره. ولی خیلی تیپ میزنه و با کت شلوار کروات میره مطب خدا شاهده یه بار به شوهرم گفته بود بعضی دخترا اسکل هستن دو کلمه حرف میزنی باهاشون یهو عاشقت میشن باید بپیچونیشون😶😶😶 دور از جونت قصد ناراحت کردنت رو ندارم. ولی کراش شما هم یکی مثل این. 

یچه ها درک نمیکنمچرا انقد عذاب وجدان و حال بد ایشونو تشدید میکنید...حالا به نحو درست یا غلط پا پیش گذاشته واسه کسی که بهش علاقه داشته اون طرفم یا اوکیه یا نیس و رد میکنه...ایشون الان خودش سردرگم و ناراحت هست حالا یکی میگه چقد سبکی یکی‌میگه وای دخترا چرا این کارارو‌ میکنن یکی میاد میگه اون اسکل فرضت کرده...عزیزم نه سبکی نه اسکل فرضت میکنه نه هیچی...نگرانم اصلا نیاش کراش زدن رو ادمای دیگه و ابرازشون یه چیز طبیعیه اگه حوابش مثیت بود که خوشحال شو اگرم‌نبود فدا سرت یه مدت غصه مسخوری و حل میشه ...نگران هیچی‌نباش

وای تروخدااا با اینن تاپیکااا منو شیر نکنید یکدفعه کله خر بشممم برم به کراشمم بگم بخدا بعضی وقتا میبینیم بعضیا اینقدر زندگیو راحت میگیرن و پیچیده نمیکننش دلم میخواد منم همینطوری بشمم دارم از عشق یک طرفه دق مرگ میشم ولی وقتی میبینمش یک جوری خودمو میگیرم و نگاه تو قیافش نمیکنم طرف فکر میکنه ازش بدم میاد