جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من الان باردارم🫠نمیدونم خوشحال باشم یا نه🙃ناشکری نمیکنمااااااا😐 چون قصد بارداری نداشتم اینطوری میگم.اخه منی که اونقدر دنبال لاغر شدن بودم و راه ها رفتم.تا تونستم ۱۸ کیلو کم کنم ۳ ماه بعدش دیدم حامله ام🙄
من گرفتم یه بطری ولی اصلا بلد نیستم طرز استفاده شو
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
سردیجات نخور عزیزم جدای از چاقی باعث میشه گوارش و سیستم عصبی و رحمت بهم بریزه
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
من ذرت مکریکی پاستا و سالاد ماکارانی رو شدیدا توصیه میکنم
میخواد لاغر کنه فک کنماااا
رژیم پر پروتئین و کربوهیدرات به نسبت کممواد غذایی مفید مثل آجیل هر چند کم بخوریدورزش و بدنسازی کنترل ...
از همه مهمتر نداشتن یبوست