2777
2789
عنوان

راسته این 🤕😣

403 بازدید | 16 پست

اینکه مشکلات مردانه مثل ضعیف بودن اسپرم و اینا خیلی زودتر از مشکلات زنانه رفع میشه؟من هیچ مشکلی ندارم همسرم اسپرمش ضعیفه تازه رفتیم دکتر 

کلی تو حسرت بچم دعا کنید برامون اگه به صلاحه خدا یه بچه سالم بهمون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره . مام این مشکلو داشتیم سریع خوب شد و الانم باردارم کلا ۳ماه اقدام بودم

انشالله دامنت سبز بشه

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

آره . مام این مشکلو داشتیم سریع خوب شد و الانم باردارم کلا ۳ماه اقدام بودمانشالله دامنت سبز بشه

فداتشم برامنم پس دعا کن من هی اقدام کزدم خدایا چرا نمیشه تنبلی دارما ولی خیییلی کم 

پریودم منظمه رفت سونو تخمک آزاد کرده بودم نگو شوهرم مشکل  داره

اره تازه فهمیدیم دکتر گفت قرصشو بخوره اگه حل شد ک هیچ اگه نشد با روش پیشرفته درمان میکنیم

حل میشه پس آن شالله.

معجون دوسین بخوره ترکیب عسل و سیاهدونه

بیضه ها هم با آب داغ و گرم تو حموم شسته نشن خنک باید باشن 

حل میشه پس آن شالله.معجون دوسین بخوره ترکیب عسل و سیاهدونهبیضه ها هم با آب داغ و گرم تو حموم شسته نش ...

ممنون عزیزم 

اره اینم شنیده بودم جاب برادرتونه میگفت من تو زمستون خشک شدم از سرما اینو نخواه ازم😂😂

سیگارم ترک کرد 4هفتست

ممنون عزیزم اره اینم شنیده بودم جاب برادرتونه میگفت من تو زمستون خشک شدم از سرما اینو نخواه ازم😂😂س ...

ببخشید معذرت می‌خوام اما از کمپرس یخ استفاده کنه راحت تره...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

فک نکنم راضی بشه خیلی سرماییه🙁😂😂

در عوض وقتی نی نی بیاد 

همه اینا یادت می‌ره 

منم چند سال اقدام بودم گریه میکردم نذر و نیاز افسردگی گرفته بودم،الان پسرم دو سالشه میگم خوشی زده بود زیر دلم اینطور میکردم😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عزیزم من قرص فرتیل اید دارم دوماه باردار نشدم البته نمیدونم مشکل از همسرم بود یانه اما چون سیگار زیاد میکشن دکتر قرصو نوشت دو سه تا خوردن باردار شدم خودمم یه کپسولی سبیه همین اسمش یادم نیس خوردم، اگه بخوای برات ارزون میدم تاریخشم تا ۲۰۲۶ هست

شکرت خدا❤