2777
2789

مثلا یک بیاد خونتون از حقوق شوهر یا پدر و برادرتون بپرسه چ جوابی میدید

وقتی فامیلای ما میان از حقوق داداشم و بابام میپرسن خیلی بدم میاد منم بهشون نمیگم میگم خوبه بد نیست 

یا اینک خالم و زنداییم پرسیدن حقوق نامزدت چقدره ک اونم گفتم خوبه خودشون خجالت کشیدن

شما جواب همچین ادمایی چی میدید؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو متغیره 

یا بگو من خودمم تو این چیزا دخالت نمیدم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

میگم خوبه و کافی 

دیگه حرف نمیزنن😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

متنفرم ازشون 

معمولا حرف تو حرف میکنم نشد میگم شما درامدتون چقدره معمولا بحث همین‌جا تموم میشه 

اگر گفت و دوباره پرسید 

میگم مثل بقیه آدما

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

ازم میپرسن میگم خوبه راضیم فقط همین 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

همون جوابت

پشتش میگن خب چقدر

میگم متغیره

احتمالا میخاد سطح و سبک زندگیت رو بسنجن

بعضیا هم عادتا میپرسن، فکر میکنن بخشی از معاشرته مثل سلام و علیک

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

آخه دو حالت داره یا طرف منظوری نداره از روی سادگیه یا فضول تشریف داره در هر صورت میگم خوبه خدارو شکر 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
چقدر بدم میاد از ادم فضولبگو به مقدار کافی هست

اره واقعا متنفرم ازشون فضولن و کنجکاو

منم میگم خوبه بد نیست 

حتی یه بار دختر عموم گفت بابات بگو شغلش عوض کنه داداشتم نمیدونم چیکارکنه 

خوبه اینجوریم ولی مامانم نیزاره اخه میان میپرسن چقدر درماه در میاد واسش انگار داره میره تو جیب اون

من وقتی میپرسن مامانم ی نگاه ب من میکنه ینی غزل ط جوابشونو بده بعد من خیلی ادم رکیم و کل خانوادمم اینو میدونن و باهاش کنار اومدن منم تو تخم چشاشون نگاه میکنم میگم ب خدشون مربوطه کاش یادبگیریم تو زندگی شخصی هم دیگه دخالت نکنیم

خو لنتی اومدی مهمونی غذاتو بخور گمشو ب ط چ ک حقوقشون چنده

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.(کاربری دست دونفره)