2777
2789
عنوان

تو این شرایط بودین چه احساسی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 36 پست
منم مثل شما پا گذاشتم رو خجالتم ولی زنگ نزدیم بهشون خودمون رفتیم اتفاقا میزبان انقد خوشرو بود ک زود ...

اره بابا هرچقدم خجالتی باشی تهش یه سلام احوال پرسیه حداقل غرور ادم حفظ میشه 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

ما هم این سری با خانواده شوهرم خاستیم بریم خونه اقوام شوهرم و ماهم از شهر دیگه اومدیم یه سر رفتیم خو ...

من نمیدونم واقعااا چرا انقد کرم دارن ؟؟ ما یه وسیله واسه خونمون خریدیم مادرشوهرم فهمید خدا شاهده تو دهنش نمیومد بگه مبارکه

اخرش انقد اینور اونور کرد خودشو و حرفو عوض کرد

انگار پسرش چیزی بخره واسه هفت پشت غریبس ذره ای خوشحال نمیشن 

چقد تنگ نظر و بد ذات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدبختی اینجاست مادر شوهرم از دختراش بدتره یبار سر یه موضوعی شوهرم گله خواهراشو کرد ب مادرش مادر شوهر ...

خب اینو دخترا شیرش کردن... حالا تو هرجا میری ی سوغاتی کوچیک برای پدر شوهر و مادر شوهر بیار تولداشون ی کیک کوچیک بگیر ببر یعنی باهات میشن جون جونی امتحان کردم جواب میده

اره بابا هرچقدم خجالتی باشی تهش یه سلام احوال پرسیه حداقل غرور ادم حفظ میشه

اینا خیلی منو بی احترام کردن خدا ازشون نگذره

هروقت میبینمشون تا یکی دو روز ذهنم خراب میشه 

اونوقت همیشه زبونشون هم ۲ متر درازه ک چرا ب ما احترام نمیزارین و خودتونو نمیکشید واسه ما

من نمیدونم واقعااا چرا انقد کرم دارن ؟؟ ما یه وسیله واسه خونمون خریدیم مادرشوهرم فهمید خدا شاهده تو ...

منم این سری یه النگو پهن داشتم دادم رفتم دوتا شیک گرفتم که نازم ،مادرشوهرم نکرد بگه النگوت کجاست ولی اگه اون دوتا و بزارم واااا تازه خریدی ،وااااا خیلی قشنگن

خب اینو دخترا شیرش کردن... حالا تو هرجا میری ی سوغاتی کوچیک برای پدر شوهر و مادر شوهر بیار تولداشون ...

نه فکر میکنی 

مادرشوهر من خودش فتنس 

یعنی قبل دختراش خودش امادس من چند ساله عروس این خانوادم میشناسمشون ب شدت دختر پرستن 

ما همیشه مناسبت ها هدیه گرفتیم شرینی خریدیم زنگ زدیم 

مدلشون اینه که تحویل گرفتن و احترام واسه دختر و داماده 

کار و زحمت و بیگاری کشیدن مخصوص عروس و پسر !!

تصورشون اینه کلا 

اینا خیلی منو بی احترام کردن خدا ازشون نگذرههروقت میبینمشون تا یکی دو روز ذهنم خراب میشه اونوقت همیش ...

اکثر خانواده های شوهر همینن متاسفانه منم هیج وقت انگار تو خانوادشون نبودم یجور باهام رفتار میکنن دیگ عادت کردم و منم باهاشون سردم اعصابم راحته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

منم این سری یه النگو پهن داشتم دادم رفتم دوتا شیک گرفتم که نازم ،مادرشوهرم نکرد بگه النگوت کجاست ولی ...

خاک تو سرشون کنن ک به زندگی بچه خودشون هم میسوزن 

من خنگ انقد سازش کردم باهاشون هیچی برام نخریدن 

فقط یه دستبند 

بعدها شوهرم با وام ازدواج برام یه سرویس خیلی نازک گرفت با ۱۰ میلیون 

اونموقع وام ازدواج ۳۰ تومن بود 

منم چند سال عقد بودم دیگه خسته شده بودیم گفتم بیا سرویسم رو بفروشیم بزنیم به یه زخمی زودتر بریم سر زندگیمون ننش هم خوشش میومد

اونوقت دیدم دختراش هر روز دارن اضافه میکنن به طلاهاشون سر تا پاشون پر طلاست ولی من حسود نیستم چون تاثیری ب زندگی من نداره

من الان ۵ ساله ازدواج کردم هنوز ب جز به دستبند و گوشواره و پلاک و کادوو مامانم بود چیزی ندارم 

خداروشکر شوهرمم اندازه خودش داره اما هربار گفته میخوای طلا بگیریم گفتم نه بزاریم واسه ماشین بزاریم واسه خونه 

تونستیم خونه خریدیم بخدا یه تبریک نگفتن بهمون از رو حسادت

اکثر خانواده های شوهر همینن متاسفانه منم هیج وقت انگار تو خانوادشون نبودم یجور باهام رفتار میکنن دیگ ...

مامان خودم مادر بزرگم هم فامیل پسرن ولی بخدا واسه زن دایی هام انقد خوبن ک حد نداره مامان بزرگم خیلی جاها عروسشو بیشتر احترام میزاره تا دخترش چون اون غریبس 

ولی واسه ما برعکس 

مامان خودم مادر بزرگم هم فامیل پسرن ولی بخدا واسه زن دایی هام انقد خوبن ک حد نداره مامان بزرگم خیلی ...

دقیقا 😐🤣برا منم همینه دختر دوستن اینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاک تو سرشون کنن ک به زندگی بچه خودشون هم میسوزن من خنگ انقد سازش کردم باهاشون هیچی برام نخریدن فقط ...

و چقدر بده که این حسو نشون میدن ،من همش راجبش فکر میکنم ،کافیه یه چیز بخرم عین همون و با همون مارک میگیرن

و چقدر بده که این حسو نشون میدن ،من همش راجبش فکر میکنم ،کافیه یه چیز بخرم عین همون و با همون مارک م ...

منم مادرشوهرم تازگی رفته یه فرش همرنگ فرش من گرفته تازه میگه مبلامم میخوام عوض کنم رنگی ک مد نظرشه رنگ مبلای منه 

اولش خیلی حرصم گرفت ک خونشو میخواد شبیه من کنه

بعدش گفتم لابد انقد خوش سلیقم ک دارن تقلید میکنن 

فدا سرم چیکار کنم

مال اینا از دختر دوستی گذشته به دختر پرستی رسیده یجوری ک من شک میکنم اصلا شوهرم بچه این خانوادست یا ...

مشکل اینجاس ک اینا عاشق پسرم هستنا ولی از من عروس بدشون میاد و سردن 😐🤣منم اصن برام مهم نیس دیگ یجوری شدم ک اونا همش گله میکنن ک چرا زنت انقد به ما محل نمیده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40