2777
2789
عنوان

کیا پولشون به یه کاشت ناخونم نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 66 پست
گدا نیستم به خداجدیدا یه کاری انجام دادیم هرچی پول داشتیم خرج کردیم یکم دستمون خالی شده وگرنه در اون ...

این چه حرفیه عزیزدلم دور ازجونت مگه من گفتم هستی؟این روزا اوضاع اقتصادی هممون همینه هممون یه وقتایی واقعا هزینه های ساده رو هم نداشتیم خواستم اگر همشهری هستیم با افتخار به عنوان یه هدیه باشه براتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیین برو ریمو کن این خیلی ارزون میشه

بعد یه دستگاه یووی از دیجی کالا بخر ۸۰ هزار تومن 

با یه سوهان و چندتا لاک معمولی کلا رو هم ۳۰۰ هم نمیشه میتونی هر بار یه لاک بخری ک ارزونتر بشه فشار بهت نیاد لاک معمولی رو بزن و بکیر زیر دستگاه 

اینجوری ناخن هات هم خوشگله هم کمتر آسیب دیده 

بوس ب کله ات 

۱۱ مین کاربری  

خب منم ترمیم میخاسم برم نداشتم آخه واقعا این پولا دیگه پولی نیسش که چرا نباید داشته باشم

فکر کن ببین چطور خرج میکنی و کجا

شاید رو چیزی که ضروری نیست هزینه زیاد میدی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزدلم نگفتم پولدارم گفتم پول کاشت ناخن دارم و مثلا هرماه هم میتونم برم ترمیم ولی واقعاااا دلم نمیا ...

اون جوری حساب کنی کلا پول رو نباید خرج خیلی چیزا کرد چون بقیه لذت پول ما رو میبرن 

ناخن خوشگل لذتشو خود ادم میبره 

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

بیین برو ریمو کن این خیلی ارزون میشهبعد یه دستگاه یووی از دیجی کالا بخر ۸۰ هزار تومن با یه سوهان و چ ...

عزیزم لاک معمولی که یووی نمیخواد اون لاک ژله که با یووی خشک میشه

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

این چه حرفیه عزیزدلم دور ازجونت مگه من گفتم هستی؟این روزا اوضاع اقتصادی هممون همینه هممون یه وقتایی ...

ممنون از حسن نیتتون ولی ما وضع بدی نداریم فقط موقتی چندماهیه دستمون خالی شده امیدوارم آدمایی که واقعا نیازمندن سر راهتون قرار بگیرن 

من زیاد لباس میخرم مثلا ۲۰ میلیون لباس پاییزی خریدم

خب دیگه عزیزم

هرکسی یه علاقه ای داره بیشترین هزینه رو روی اون میذاره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

برای موهات تاثیر مثبت گذاشته؟ منم موهام خیلیییی میریزه و کم پشت شده

اره من چند ماهه فقط تمرکزم روی خودمه روزی چندتا بادام میخورم خیلی خوبه واسه سلامت موها نیم ساعت قبل حمام روغن زیتون میزنم به موهام بعد حمام اول کامل نمشو میگیرم بعد از ماسک مو کریستال استفاده میکنم قرص تقویتی میخورم و برس چوبی استفاده کن واقعا تاثیر داره اصلا سنگین نیست که به موهات اسیب وارد کنه 

اون جوری حساب کنی کلا پول رو نباید خرج خیلی چیزا کرد چون بقیه لذت پول ما رو میبرن ناخن خوشگل لذتشو خ ...

اخه ناخن واقعا واجب نیست البته هرکس نظر خودش رو داره 

نظر من اینه مثلا لباس و کفش و وسایل آرایشی بهداشتی و اینا خیلیییی مهمن ولی کاشت ناخن و مژه و ... واحب نیستن