2777
2789
عنوان

کیا پولشون به یه کاشت ناخونم نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 66 پست
عزیزم لاک معمولی که یووی نمیخواد اون لاک ژله که با یووی خشک میشه

ن لاک معمولی هم با ویویی موندگار تر میشه 

بنطرم برو ریمو کن یه روغن زیتون مالی هم بخر نهایت ۵۰ تومنه هرشب بزن قبل از خواب همچین رشد میکنه ک باورت نمیشه ناخن خودته

۱۱ مین کاربری  

اره من چند ماهه فقط تمرکزم روی خودمه روزی چندتا بادام میخورم خیلی خوبه واسه سلامت موها نیم ساعت قبل ...

چقدر خوشحال میشم میبینم خانوما اینطوری به خودشون و سرووضع و سلامتیشون میرسن به جای اینکه پول حرومِ انواع و اقسامِ عمل جراحیا و تزریقا و .. کنن :)💕موفق باشی عزیززززم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون از حسن نیتتون ولی ما وضع بدی نداریم فقط موقتی چندماهیه دستمون خالی شده امیدوارم آدمایی که واقع ...

ببخشید اگه حس بدی بهتون القا کردم گلم واقعا قصدم دوستی و هدیه بود نه کمک❤🥰انشالله که همیشه وضعتون عالی باشه

سیاه کرد ینی ؟

نه خشک شد خارش و خونریزی 

فهمیدم شدیدا به پوست دست آسیب میزنه منم راستش از ترس سرطان پوست دیگه نرفتم

اینقدر که مامانم پست فرستاد منو ترسوند ☹️

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
چه قرصی

قرص رجوا خوبه قرص اکولایف هم خوبه ولی در کل من ماهانه قرص اهن میخورم و هفته ای ویتامین دی قرص هایی که بیوتین دارن برای تقویت مو و ناخن عالین سعی کن قرص های تقویتی و استفاده کنی ما خانما اکثر کمبود ویتامین و داریم

چقدر خوشحال میشم میبینم خانوما اینطوری به خودشون و سرووضع و سلامتیشون میرسن به جای اینکه پول حرومِ ا ...

مرسی عزیزم به نظرم دوره الان دوره طبیعی بودنه تا دلت بخواد ادمای پلاستیکی دور و برمون زیاد شده واسه همین الان نچرال خیلی بیشتر به دل میشینه