اره من چند ماهه فقط تمرکزم روی خودمه روزی چندتا بادام میخورم خیلی خوبه واسه سلامت موها نیم ساعت قبل ...
چقدر خوشحال میشم میبینم خانوما اینطوری به خودشون و سرووضع و سلامتیشون میرسن به جای اینکه پول حرومِ انواع و اقسامِ عمل جراحیا و تزریقا و .. کنن :)💕موفق باشی عزیززززم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فهمیدم شدیدا به پوست دست آسیب میزنه منم راستش از ترس سرطان پوست دیگه نرفتم
اینقدر که مامانم پست فرستاد منو ترسوند ☹️
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
قرص رجوا خوبه قرص اکولایف هم خوبه ولی در کل من ماهانه قرص اهن میخورم و هفته ای ویتامین دی قرص هایی که بیوتین دارن برای تقویت مو و ناخن عالین سعی کن قرص های تقویتی و استفاده کنی ما خانما اکثر کمبود ویتامین و داریم