2777
2789

این شش سال پیش بهم پیام داد تو مجازی

من ازش خوشم اومده بود

بعد دو سه ماه گفت از من خوشش میاد

بخاطر این حرفاش علاقم بیشترم شد😑🤦🏻

اون موقع پونزده شونزده سالم بود

اصلااا تو این فازا نبودم

بعد همیشههه میترسیدم باهاش رل بزنم ولم کنه و دیگه نخوادم😑

دیگه طی یه سال هرچند وقت یه بار میومد من میگفتم نه

خودمم همش دلم میخواست باهاش باشما ولی نمیشد نمیتونستم بگم اره😐

بعد اومد گفت فقط دوست باشیم منم گفتم باشه

یه گروه زد منو دوستای پسر و دخترش(خودم میدونم نگید چه سم)

بعد یه دختره بود از خودش بزرگتر این تو گپ باهاش لاس میزد میخواست مخشو بزنه😕

حالا من خودم بهش گفتم نه نمیتونستم چیزی بگم

ولی پسره میدونس من ازش خوشم میاد نبایدجلوی من اینکارو میکرد و اینکارو اصلاااا برای این نمیکرد که حسادت منو تحریک کنه،خیلی جدی بود

من یه ماه خیلییییییی حالم بد بود🥲

بعد از چشممم افتاد دیگه🤦🏻

من اومدم با یکی دیگه اشنا شدم این فهمید هر روز پیویم ازش بد میگفت

ولی از چشمم افتاده بود دگ نخاستمش🤦🏻اصلا قسمت نبود بی دلیل ترس داشتم از این رابطه

الان پنج سال گذشته پیام داد من کات کرده بودم حالم خیلی بد بود حماقت کردم به این گفتم چون تا همین یه هفته اخیر بخدا نمیدونستم همچین ادمیه ، فکر میکردم پسر خوبیه😒

اومد گفت باهم باشیم گفتم نه

بهم پرو پرو میگه نمیبخشمت😐تو ارزش فرصت دوباره نداری و کلیم نیش و کنایه زد

پشمااام ریخته😐

بچها رل نزدن با یکی گناهه؟من بهش میگفتم ازش بدم نمیاد،ولی میگفتم امکان نداره رل بزنیم بعدم اون جلوی من با یکی دیگه لاس میزد و من واقعا یه ماه خیلی اذیت شدم🥲حق با اون شده حالا؟

اعصابمو با حرفاش ریخت بهم🤦🏻من خیلی احمقم بقیه زود میتونن بهمم بریزن

اسکرین شات بفرستم حوصله دارین بخونین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رل زدن بخدا صدمه شو فقط دختر میخوره

میگن نه

ولی دختر اذیت میشه تواین روابط

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

نکن عزیز من جوابشو نده از ده جا بلاکش کن این آدم عمر جوونیتو حروم میکنه کاری میکنه که دیگه نتونی به کسی اعتماد کنی.تمام احساساتت رو داغون میکنه

یکی مثل این داشتم

وای بلا به دور

بلا به دور

آدم خودشیفته 

سمی ترین آدمای روی زمینن خودشیفته ها

رل زدن بخدا صدمه شو فقط دختر میخورهمیگن نهولی دختر اذیت میشه تواین روابط

من اصلا باهاش رل نزدم

فقط در حد کراش بود

الانم بعد پنج سال پیام داده با من باش نه میشنوه هار میشه😕اعصابمو بهم ریخته

بفکر دل خودت باش که نشکنه که داغون میشی افسرده میشی

اصلادل اون برات مهم نباش بلاکش کن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
نکن عزیز من جوابشو نده از ده جا بلاکش کن این آدم عمر جوونیتو حروم میکنه کاری میکنه که دیگه نتونی به ...

نه بابا بخدا من اصلا یه درصدم قصد ندارم باهاش باشم اصلاااااا

اعصابمو بهم ریخت تاپیک زدم

کلی نیش و کنایه زد و حرفایی که خودم بهش گفته بودمو زد تو سرم😐بعد بی دلیلللل گفت منو نمیبخشه😕😂

یجام گفت لیاقت فرصت دوباره ندارییییی،باورت میشه؟😐😂

کلییییی حرف مفت زد اعصابم خورد شد

بفکر دل خودت باش که نشکنه که داغون میشی افسرده میشیاصلادل اون برات مهم نباش بلاکش کن

من یه ثانیم قصد رابطه ندارم باهاش

اصلا دیگه شناختمش خیلییی ادم سمیه متاسفانه خودشم متوجه نیست

من فقظ حماقتم اینجاست میخوام دل ادمارو نشکنم میان دلمو میشکنن،اونم بی دلیلللل چون نه شنیدن

منم بودم با کسی مثل این هر جا تو خیابون هم اتفاقی دیدیش فقط فرار کن

الان حوصله ندارم کامل توضیح بدم

به ظاهر ادمه خوبیها

روی واقیعشو شناختم باورم نمیشه

ببین خودشیفته و سمی اصلا پشمااام ریخته

نه بابا بخدا من اصلا یه درصدم قصد ندارم باهاش باشم اصلاااااااعصابمو بهم ریخت تاپیک زدمکلی نیش و کنای ...

اره باورم میشه منم همه ی اینا رو صد برابر شنیدم

هر اتفاقی بیفته یه جوری برات تعریف میکنه که تو مقصر بشی

حتی اگه خودش مقصر باشه

همیشه مظلوم نمایی میکنه و بهش بگی بالای چشمت ابروعه میگه نمیبخشمت

با اینکه خودش همیشه اعصاب آدمو به هم میریزه ولی تو حق نداری واکنش نشون بدی چون نمیبخشدت 

اون خداس پیامبره هیچوقت اشتباه نمیکنه

طرف مقابلش هم همیشه بی ارزش ترین آدمه و حق انتخاب و حق تصمیم گیری نداره و اون باید ارباب تو باشه

ببین فقط بلاکش کن از ده جا بلاکش کن

من بلاکش کردم از همه جا و یک ماهه خطم دایورت کردم رو گوشی بابام که جرات نکنه زنگ بزنه