2777
2789
عنوان

کیا مثل من فقط شبا درس میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست

به عنوان کسی که یه عمرررر شب خوان بود و فقط شب میخوند بگم اینکه بگی فقط شب میفهمم فقط تلقینه تازه بعدا میفهمی چقدر هم بد بوده

3_4 ساله منظم از صبح میخونم همه جوره بهتره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم عصر حوصله ندارم ۳ صبح همیشه میخونم 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
چجوری خوابتو منظم کردی ؟

یکی دوبار ملاتونین خوردم شبا

صبحش هم رفتم کتابخونه که خونه نمونم بخوابم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

منم دبیرستان همینجوری بودم واقعا بهتر می‌فهمیدم ولی الان اصلا نمیتونم

ببخشید یه سوال اگه دوست نداشتی جواب نده، درس خوندن با بچه سخت نیست؟ کمکی داری؟

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
من صبحا ۸ بیدار میشم حس میکنم خیلی دیره انگیزم میره🥲

نه دیر نیست فقط این مهمه از تایمی که بیداری درست استفاده کنی

نه دیر نیست فقط این مهمه از تایمی که بیداری درست استفاده کنی

کلا میدونی من خیلی خوابم میگیره خصوصا ظهرا دلیلشو اصلا نمیدونم چیه 

شاید چون قند حذف کردم نمیدونم چیکار کنم

شما ظهر خوابتون می‌گرفت؟ کاری نمیکردین ؟🥲