2777
2789

مادرم خونریزی مغزی کرده بود بعد عوارض بعدش فراموشی کوتاه مدت داشت و هی یادش میرفت من نشسته بودم بغل تخت بعد خونزیزی مغزی مثل اینکه سر به طور وحشتناکی خیلی درد میگیره بگذریم پرستاره رفت به تخت روبرویی سر بزنه مادر من بهش گفت یه استامینوفن میدی جواب نداد دوباره برگشت گفت یه استامینوفن میدی داد زد اه اه سرویس کردیا نمیدم اصلا مادر من شروع کرد به گریه کردن منو میگی خون جلو چشامو گرفته بود گفتم پولشو داری میگیری تو که میدونی اینجا بخش اعصاب روانه ۴۰۰ بار بگه حق نداری اینطوری حرف بزنی شانساوردم دکتر رفتارشو دید که چقدر بد بود توبیخش کرد بعضی پرستارا هستن خیلی ماهن ولی بعضیاشون قیافه ای میگیرن دکتر نمیگیره بگذریم نگید خودخواه صبحشم اتاق روبرویی پدرش فوت شده بود بعد بچه هاش گریه میکردن امد داد زد اروم بیمارستانه مرده که مرده؟اخه این حرفه به خانواده داغ دار میزنی به قول معروف جنازه که ماله شما نباشه حلوا براتون شیرین میاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ولی جسارتا پرستاره خیلی بیشعور بود

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

واییییی من بودم ی دل سیر میزدمش

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

چه بی ادب😑باید اینا رو شکایت کنی ازشون

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

حق با دو طرفِ پرستارا فشار کاری زیادی رو تحمل میکنن 

بیمار و همراه بیمارم خب ناراحتن بخاطر بیماری

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

دوربین داشت دیه ام به اون میدادم که دیگه هیچی😂دکتره همه چی بهش گفت دمش گرم گفت شما غلط میکنی بخوای ...

دم دکتره گرم خدایی همون لحظه گوشیت میاوردی بیرون ازش فیلم میگرفتی یا تحریک میکردی میگفتی میرم پیش رئیس بیمارستان ازت شکایت میکنم شروع ب فحاشی میکرد ازش فیلم میگرفتی

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

حق با دو طرفِ پرستارا فشار کاری زیادی رو تحمل میکنن بیمار و همراه بیمارم خب ناراحتن بخاطر بیماری

اون یه نفری که من دیدم هیچ فشاری تحمل نمیکرد فقط سر میزد بخش کرونا که نبود زیر ساطورم باشه داره پولشو میگیره نمیتونه اعتراض کنه هیچ حقیم نداره بخواد زبونش ۳ متر باشه تو اورژانس کار نمیکنه ک 

دم دکتره گرم خدایی همون لحظه گوشیت میاوردی بیرون ازش فیلم میگرفتی یا تحریک میکردی میگفتی میرم پیش رئ ...

توبیخ شد با اینطور گاوایی نمیشه بحث کرد بعد من محیطو نگاه کردم بلاخره مردم مریضن حوصله ندارن بعضیاام جمجمشونو عمل کرده بودن

توبیخ شد با اینطور گاوایی نمیشه بحث کرد بعد من محیطو نگاه کردم بلاخره مردم مریضن حوصله ندارن بعضیاام ...

حقش بود

بخش اعصاب و روان بورین؟؟؟