2777
2789
عنوان

شده فکر به آینده و‌اینکه بچت ازدواج میکنه میره اذیتت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 68 پست
من میتونستم حضوری برم اما خودم آنلاین رو انتخاب کردم باهاشون.مرسی عزیزم موفق باشین❤️🌹

ایشون تخصصی مشاور آنلاین بلدن که عالیه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم نگو اینجور تازه عروس هستی.شوهرتم وابسته ست و این رفت و آمدا بی جاست یا چون تازه عروسی حساسی؟

هم اینکه تازه عروسم. هم اینکه مخالف این حد وابستگی ام. دلیلی نداره مادر اینقدر بچه شو وابسته خودش کنه که عروسش در عذاب باشه. انسان نیاز به استقلال داره

🌷🌷🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هم اینکه تازه عروسم. هم اینکه مخالف این حد وابستگی ام. دلیلی نداره مادر اینقدر بچه شو وابسته خودش کن ...

درسته بچه وقتی بزرگتر میشه باید مستقل باشه بعد ازدواج کنه شماهم یکم صبوری کن و اصلا خیلی مستقیم با شوهرت بحث اینو نکن که حساسش کنی به مادرش علاقه نشون بده و پیشش از مادرش خوب بگو و همزمان انتقادت هم بکن و خودت و مادرتو مثال بزن براش

من خیلی فک میکنم

اگ گیر آدم درستی نیفتن

اگ تو زندگی مشکلی باشه و ب ما نگن

اگ غم باشه تو دلشون و بخاطر پدر و مادر سکوت کنن

ولی میگم میرن سر زندگیشون با کسی ک دوسش دارن بچهاشون میان پیشمون و....

آخه خودمو خیلی اذیت دارم میکنم ی جورایی این فکر ذوق قبلم رو ازم گرفته☹️

خوبه که برن من یه پسر ۱۱ساله و یه یک ساله دارم بهش فکر میکنم برن ازدواج کنن خوشبخت بشن من دوباره با همسرم تنها باشم  خیلی حس خوبیه کل وقتم مال خودم باشه اونام خوشحال سر زندگیشون باشن شمام از این زاویه بهش نگاه کن شاید بچت تنهاست اینطوری اذیت میشی شرایط نداری یه بچه دیگه دنیا بیاری؟

درسته بچه وقتی بزرگتر میشه باید مستقل باشه بعد ازدواج کنه شماهم یکم صبوری کن و اصلا خیلی مستقیم با ش ...

اصلا نمیتونم به مادرش علاقه نشون بدم. چون خیلی وابسته مادرشه و منم از مادرش و خودش متنفرم. زندگی من شبیه دوران مجردیم. از بسکه تنهام. یا مادرش پیش ماست یا ما پیش اون. کلی خواهر بردارن فقط این اینطوره. پشیمانم از ازدواجم از اینکه با بچه ننه ازدواج کردم. فقط دارم تحمل میکنم شاید مادرش بمیره

🌷🌷🌷
خوبه که برن من یه پسر ۱۱ساله و یه یک ساله دارم بهش فکر میکنم برن ازدواج کنن خوشبخت بشن من دوباره با ...

والا برنامه بچه دوم فعلا ندارم شاید سال دیگه🥹