2777
2789
عنوان

شده فکر به آینده و‌اینکه بچت ازدواج میکنه میره اذیتت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 68 پست
عزیزم اولین راه توی مسیر حال خوب تون باور داشتن اینکه همون طور که ما جسم مون گاهی دچار مشکل میشه و ب ...

تراپی جواب میده ب نظرتون؟همش به روانشناسم میگفتم میترسم خوب نشم ولی گفت صد درصد میگذره و بدون دارو خوب میشی😞

تراپی جواب میده ب نظرتون؟همش به روانشناسم میگفتم میترسم خوب نشم ولی گفت صد درصد میگذره و بدون دارو خ ...

نمیخواستم بگم ولی من تراپیستم خودم

بله عزیزم مشکل تون کاملا قابل حله فقط یه وسواس فکری مختصره همین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا معجزه خداست واقعا کم کم رشد میکنه و خود پدر و مادر استقبال میکنن پرنده کوچولو شون حالا وفتشه پ ...

عزیزم.. دنیا تلخه چقدر ی روزی پیر میشیم بچه ها بزرگ..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نمیخواستم بگم ولی من تراپیستم خودمبله عزیزم مشکل تون کاملا قابل حله فقط یه وسواس فکری مختصره همین

عزیزم از حرفات متوجه شدم خیلی خوب قانع میکنی آدمو🥲

فقط حضوری مشاوره میدین؟

آره عزیزم فقط حضوری من تراپیستم

اینجا دلی میام هم از مصاحبت با دوستان استفاده کنم و هم اگه راهنمایی ازم بربیاد در همین حد

آره عزیزم فقط حضوری من تراپیستماینجا دلی میام هم از مصاحبت با دوستان استفاده کنم و هم اگه راهنمایی ا ...

نه من مشاوره نمیخواستم عزیزم فقط خواستم بهتون بگم تاپیک قبلیمو ببینید و بگید نظرتون همین وسواس فکریه یا نه چون تراپیستم گفت مطمئن نیستم افسردگی داشته باشین و تستام رو انجام دادم تا نتیجه رو بگه

آره عزیزم فقط حضوری من تراپیستماینجا دلی میام هم از مصاحبت با دوستان استفاده کنم و هم اگه راهنمایی ا ...

آفرین لطف بزرگیه شاید با یک حرف زندگی کسی نجات پیدا کنه🌹🙏🏻

نه من مشاوره نمیخواستم عزیزم فقط خواستم بهتون بگم تاپیک قبلیمو ببینید و بگید نظرتون همین وسواس فکریه ...

تراپیست تون که حضوری شما رو دیده قطعا اطلاعات کامل تری از شما داره و تست هم گرفته 

من فقط یه حدس جزئی زدم 

اولویت با تشخیص ایشون هست حتما

تراپیست تون که حضوری شما رو دیده قطعا اطلاعات کامل تری از شما داره و تست هم گرفته من فقط یه حدس جزئی ...

من میتونستم حضوری برم اما خودم آنلاین رو انتخاب کردم باهاشون.مرسی عزیزم موفق باشین❤️🌹

آفرین لطف بزرگیه شاید با یک حرف زندگی کسی نجات پیدا کنه🌹🙏🏻

زنده باشین خوش حالم که پیشتون هستم 

منم کلی چیزی از اینجا یاد گرفتم💚