2777
2789
عنوان

شده فکر به آینده و‌اینکه بچت ازدواج میکنه میره اذیتت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 68 پست
خوشبخت بشن عزیزم

ممنونم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منمممتازه من میشینم غصه میخورم اگ دومادم یا عروسم اذیتشون کنن چی😢

از ی طرف میگم یعنی مادرشوهرمم اینجور فکر میکرد بعد حسودیمم میشه که نخیر شوهر خودمه😂🥹

ترجیح میدم بمونه و دیپلم بگیرع اینجا 🥲

شما مادر هستین؟

اگه هستین برداشت تون از فرزند داشتن اشتباهه 

ما بچه دار نمیشیم که صاحب بچه هامون باشیم ما بچه دار میشیم که شکوفا کنیم یه موجود کوچولو رو تا هر مسیری که دوست داره بره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
کاش بعضی مادرا دست از سر پسرشون بردارن بعد ازدواج!!!!!

اینکه مادری بخواد اذیت کنه واقعا از بی شخصیتیش هست ما بچه هامون کوچیکن و این ی حس مادرانست عزیزم جدی نیست

شما مادر هستین؟اگه هستین برداشت تون از فرزند داشتن اشتباهه ما بچه دار نمیشیم که صاحب بچه هامون باشیم ...

میفهمم درست میگی ن نیستم مادر ولی حرفت درسته احساسیش اینه بچه جای خودت بمونه ولی بخای رشد کنه خب ..

بچه کم کم از ادم جدامیشه بامدرسه دانشگاه سربازی وازدواج نهایت ..یهویی اتفاق نمیوفته

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اینکه مادری بخواد اذیت کنه واقعا از بی شخصیتیش هست ما بچه هامون کوچیکن و این ی حس مادرانست عزیزم جدی ...

مال من ول کن شوهرم نیست. عین نوکر شخصیشه. همه کاراش و بدبختیها ش با شوهر منه. هرشبیم تنها باشه یا باید بیاد پیش ما یا ما بریم پیشش. هنوز دوماه نشده ازدواج کردم. آرزوی مرگ براش دارم یا شوهرم یا مادر شوهرم 

🌷🌷🌷
خیلی میترسم خوب نشم😞

عزیزم اولین راه توی مسیر حال خوب تون باور داشتن اینکه همون طور که ما جسم مون گاهی دچار مشکل میشه و بعد مثلا با دارو و درمان بهبود پیدا میکنه

روح مون هم گاهی مریض احوال میشه و اونم با تراپی گرفتن درست میشه

مال من ول کن شوهرم نیست. عین نوکر شخصیشه. همه کاراش و بدبختیها ش با شوهر منه. هرشبیم تنها باشه یا با ...

عزیزم نگو اینجور تازه عروس هستی.شوهرتم وابسته ست و این رفت و آمدا بی جاست یا چون تازه عروسی حساسی؟

عزیزم اولین راه توی مسیر حال خوب تون باور داشتن اینکه همون طور که ما جسم مون گاهی دچار مشکل میشه و ب ...

جالب اینه همیشه از ازدواج پسرم حرف میزدم با شوهرم و چقدر ذوق میکردم اصلا نمیدونم چی شده این چه سردرگمی شده برای من

میفهمم درست میگی ن نیستم مادر ولی حرفت درسته احساسیش اینه بچه جای خودت بمونه ولی بخای رشد کنه خب ..ب ...

دقیقا معجزه خداست واقعا 

کم کم رشد میکنه و خود پدر و مادر استقبال میکنن پرنده کوچولو شون حالا وفتشه پرواز کنه بره