2777
2789
عنوان

شده فکر به آینده و‌اینکه بچت ازدواج میکنه میره اذیتت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 68 پست
آفرین همش همینو به خودم میگم که اونموقع تو آرزوی ازدواجشو داری ولی اصلا مجاب نمیشه این دلم و کل ذوق ...

اگه واقعا اذیتین تراپی راهشه عزیزم 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

نه ناراحت نمیشم، اینم یه بخشی از زندگیه اتفاقا خوبه بچه ها برن سراغ زندگیشون ماهم فراغ بال پیدا میکنیم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا دخترم با نامزدش میره خونه شون از الان دلم گرفته🥲ولی واسه شما زوده لذت ببر از با بچه بودنتون

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چطوری ادم از دوریش ذوق میکنه؟

مثال میزنم 

شما بدونین بچه تون توی شهرتون بمونه و سیکل میگیره ذوق میکنین

یا بدونین بچه تون میره آمریکا دکتری میگیره!

آره همون اوایل تولد دخترم یه دکلمه گوش میدادم همون جیگرگوشه ی مامان 

انقد دلم گرف که نگو زنگ زدم شوهرم گریه کردم فکراینکه دخترم ازم جدابشه دیوونم کرده بود بعداز چند روز دیگه یادم رفت سعی کن فک نکنی به چیزای خوب فک کن 

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
آره من ب اینم خیلی فکر میکردم و‌ترس بدیه

طبیعیه خوب الان چون کوچیکه وهمه کاراشو خودت انجام میدی نگرانی که نکنه وقتی بزرگ شد بره و کسی نباشه کمکش کنه ولی این درحالی هستش وقتی بزرگ شد خودت میگی دیگه وقت ازدواجشه باید سروسامون بگیری و از این حرفا یجورای خودت هم دلت میخواد بره پی زندگیش پس نگران نباش بسپر به خدا

منکه رفتم زیر نظر روانشناس حقیقتش چون خیلی اذیتم

شما نشخوار ذهنی داری 

البته من هم بعضی وقتا اینجوری ام البته شما فکرت مثبته اینکه ازدواج می‌کنه و می‌ره سر خونه زندگیش خیلی هم خوبه.ولی من همش ترس از آینده شون دارم.نزدیکترین ترسم هم فعلا مدرسه رفتنشون همش میگن میرن حرفهای زشت از بچه ها یاد میگیرن یا درس نمیخونن یا این چرت پرتها.اینا نشخوار. ذهنیه و خیلی بده مریضیه

شاید بزرگتر شه این طرز فکرتون از بین بره با مرور زمان

من تک فرزندم 

کوچکتر که بودم مامانم به شدت وابسته من بود جوری ک یک ساعتم تنهام نمیزاشت میگف دلم تنگ میشه 

الان ک ۲۰ سالمه آرزوشه شوهر کنم برم همش گیر میده به خواستگارات چرا جواب منفی میدی فقط زودتررربرووو دلمم عروسی میخواد😂

حالا فرض کن تو سن کم ازدواج کنه خیلی بده🙂

من و شما به عنوان والدین وظیفه مون هست چک کنیم آیا فرزندمون به اون بلوغ و شکوفایی لازم واسه ازدواج رسیده یا نه باید از مشاور متخصص کمک بگیریم

مثال میزنم شما بدونین بچه تون توی شهرتون بمونه و سیکل میگیره ذوق میکنینیا بدونین بچه تون میره آمریکا ...

ترجیح میدم بمونه و دیپلم بگیرع اینجا 

🥲

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شما نشخوار ذهنی داری البته من هم بعضی وقتا اینجوری ام البته شما فکرت مثبته اینکه ازدواج می‌کنه و می‌ ...

خیلی خیلی بده واقعا خدا برا هیچکس نخواد😒