2777
2789

بچم پنج سالشه این فکر چندوقته نمیدونم براچی اومده تو ذهنم که بلاخره بزرگ میشه و از پیش ما میره خیلیم به این فکر پر و بال دادم چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شما که ازدواج کردین مامان و باباتو ول کردی عزیزم؟

اگه دلبستگی بچه به درستی شکل بگیره مامان و باباها از کودکی با محبت و احترام با بچه شون رفتار کنن اون بچه همیشه یه تیکه از قلبش پیش شما میمونه💚

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مگه شما که ازدواج کردین مامان و باباتو ول کردی عزیزم؟اگه دلبستگی بچه به درستی شکل بگیره مامان و بابا ...

شوهرمم بهم میگه مگه منو تو ول کردیم پدر مادرارو که اینجور فکر میکنی اصلا این دلم آروم نمیگیره😒

شوهرمم بهم میگه مگه منو تو ول کردیم پدر مادرارو که اینجور فکر میکنی اصلا این دلم آروم نمیگیره😒

شما الآن کودک تون رو تصور میکنین که میره 

ولی بچه تون وقتی به سن ازدواج برسه اینقدر بالغ و شکوفا هست که اتفاقا شما کیف میکنین تشکیل خانواده بده 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
شما الآن کودک تون رو تصور میکنین که میره ولی بچه تون وقتی به سن ازدواج برسه اینقدر بالغ و شکوفا هست ...

آفرین همش همینو به خودم میگم که اونموقع تو آرزوی ازدواجشو داری ولی اصلا مجاب نمیشه این دلم و کل ذوق و شوق رو ازم گرفته خدا کنه گذرا باشه این حس

شما الآن کودک تون رو تصور میکنین که میره ولی بچه تون وقتی به سن ازدواج برسه اینقدر بالغ و شکوفا هست ...

چطوری ادم از دوریش ذوق میکنه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

حالا فرض کن تو سن کم ازدواج کنه خیلی بده🙂

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐