2777
2789
عنوان

بنظرتون به چیز رفتم(علامت سوال)

106 بازدید | 13 پست

ببینید من از 11 سالگیم رفتم سمت سیگار بعدش مثلا 6 7 ماه میزاشتم کنار بعد دوباره میرفتم سمش

رفته رفته این 6 7 ماه کمتر میشد

بعد اره آخرین بار 6 پیش رفتم سمتش

و هیچوقت اینجوری نبودم 

اون اولاش نصفشو چس دود میکردم بقیشو میدادم تو

الان همشو میدم تو

از سه ماه پیش هر روز یکی دو نخو میکشیدم

الان یه مدته خیلی بیشتر شده بستگی داره به تایم و مکانش

ولی بیرون میرفتم 4 5 نخو  میکشیدم خونه هم یکی دونخ میکشیدم هروز 

بعد الان یکی دو هفتس هر دو سه روز یبار باید یه پاکتو بگیرم

بعد اصلا فکر به اینکه بذارمش کنار نمیکنم

نمیتونم یعنی

وقتی هم که نباشه و اینا حس میکنم یچی کمه 

اینا

معتاد شدم رفت یعنی؟

☀️

خیلی وقته تازه فهمیدی 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عیوای

از نخ دوم تمامه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
خیلی وقته گذشته از اون موقع

نه معتاد نشدی.

ولی جلوش رو.نگیری میشی.

من خودم میکشیدم. کم.روزی یک.نخ.. قلیون هم.گاهی میکشیدم

من کلا الرژی زیاد دارم. دیدم تنگی نفس میگیرم هر دو رو.گذاشتم کنار.خیای راحت.

اما اگر ادامه بدی دیگه ترکش سخته.