2777
2789
عنوان

میخوام واسه کک و مک صورتم برم لیزر

77 بازدید | 14 پست

کیا انجام دادن و راضی بودن بیایین از تجربه هاتون بگین؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه مگه کک و مک هم لیزر میکنن

اره خب چون اصلا راهی جز لیزر نیس واسه از بین بردنش 

۲تومنم هزینه شه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
من دوستم دوران دبیرستان انجام داد و خیلی راضی بود. جزئیاتشو نمیدونم.

زیاد بود تو صورتش؟

خوبه تا مدتها راحتی حداقل تا دو سال ولی موقتیه دیگه

شما خودتون تجربه داشتین؟

انجام دادین؟

خوبه تا مدتها راحتی حداقل تا دو سال ولی موقتیه دیگه

من تو بچگیم زیاد جلو نور خورشید بودم صورتم کک و مک زد

الانم زیاد نمیشه  ولی ازبین هم نمیره 

یعنی اگه لیزر کنم واسه همیشه میره دیگه

من تو بچگیم زیاد جلو نور خورشید بودم صورتم کک و مک زدالانم زیاد نمیشه ولی ازبین هم نمیره یعنی اگه ل ...

اینکه گفتی زیاد نمیشه خیلی خوبه 

به نظرم اگه لیزر کنی دیگه برنگرده چون مشخصه پوستت مستعد نیس البته ضد آفتاب استفاده باید کنی

اینکه گفتی زیاد نمیشه خیلی خوبه به نظرم اگه لیزر کنی دیگه برنگرده چون مشخصه پوستت مستعد نیس البته ضد ...

اره اصلا زیاد نمیشه ایناهم واسه بچگیمه ک مونده البته کمرنگ شده ولی ازبین نمیره 

راستی نمیدونی جوش صورت رو چند میگیرن لیزر میکنن؟؟ 

اره اصلا زیاد نمیشه ایناهم واسه بچگیمه ک مونده البته کمرنگ شده ولی ازبین نمیره راستی نمیدونی جوش صور ...

نه به خدا اطلاعی ندارم 

کک و مک رو پرسیدم دکتر گف ۲تومن در نظر بگیر

تو صورتت خیلی کک و مک داری یا کمه؟

جز پیشونی بقیه جای صورتم پره.  مجبورم واسه کاور کردنشون کلی کرم پودر بزنم خسته شدم به خدا گند زده به اعتماد به نفسم