2777
2789
عنوان

نمیتونم تو آینه نگاه کنم

75 بازدید | 8 پست

سر یه موضوع استرسی ماه پیش کل صورتم جوش زد (بزرگ و چرکی و دردناک) شاید نزدیک ده تا کلا صورتم له شد 

و متاسفانه بعدش کلش لک شد الان صورتم پوست موز که لکه قهوه ای داره شده 

یه ماهه رفتم دکتر چیزایی که داده رو مرتب میزنم ولی اثر نداشته (آپادالن و لایه بردار،مرطوب کننده و شوینده و..) 

1 ماه کافی نیست باید ادامه بدی

خوب میشی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی اعتماد به نفسم کم شده همش غمگینم و گریه میکنم کاش درست شه

میشه میشه نگران نباش

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه قرص دارم میخورم لک رو از بین میبرهاسمش پیگمنتاس باز بزن توو نت دربارش بخونمن تا الان ۱۲ ت ...

من قبلاً یه قرص استفاده میکردم اسمشو دقیق یادم نیست خوب بود ولی حالمو خیلی بد میکرد میترسم واقعا ولی این قرص رو خیلی شنیدم

من قبلاً یه قرص استفاده میکردم اسمشو دقیق یادم نیست خوب بود ولی حالمو خیلی بد میکرد میترسم واقعا ولی ...

این اصلن اذیت نمیکنه فقط باید بین وعده غذایی بخوری

دستور خودش اینه که دوتا قرص در روز باهم ولی من یه دونه میخورم با این حال خیلی اثر گذاشته