2777
2789
عنوان

خدایااااا منو بکش مردم از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 84 پست
بله اگه پول نداریم نباید بچه بیاریم وقتی نمیتونیم خواسته هاشو بخریم و باعث میشیم عقده ای بشه پیش دوس ...

اگه اینجور باشه همه باید اعتماد به نفس زیر صفر بود قرار نیس مثل دوستامون باشیم که ولی تو همون نوبه خودمون سعی کنیم خودمونو بالا بیاریم خوبه کافیه

صد در صد پول میخواد ولی چیزی به اسم کار کردن هم هست یعنی نتونیم خرجشو فراهم کنیم

الان مگه همه مردم بیکارن ؟ خیلی ها دارن کار میکنن بیکار ننشستن ولی وقتی من نتونم معمولی ترین چیزها رو فراهم کنم چرا باید خودمو و شوهرم و بچه رو به چالش بکشونم؟ وقتی نتونم یه غذای خوب فراهم کنم و استرس کرایه و هزار تا چیز دیگه رو داشته باشم بچه به چه دردم میخوره....تلاش رو درست میگی ولی ایا تلاشهامون تو این نقطه جغرافیایی به جایی میرسه؟!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صد در صد پول میخواد ولی چیزی به اسم کار کردن هم هست یعنی نتونیم خرجشو فراهم کنیم

خودت میگی پول نیست بعد میگی کار می‌کنیم،  اونایی که کار کردن هم الان هشتشون گرو نهشونه تو این وضعیت هیچ پیشرفتی نیست حالا شما تازه الان به فکر کار افتادی با بچه چه کاری میخوای بکنی 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
اگه اینجور باشه همه باید اعتماد به نفس زیر صفر بود قرار نیس مثل دوستامون باشیم که ولی تو همون نوبه خ ...

اگه بچه خدای نکرده یه مریضی سخت بگیره که پول احتیاجه اونموقع چی؟ درصورتی باید بچه بیاریم که از هر نظر آماده ایم

عزیزم خداروشکر از نظر مالی زیاد مشکلی نداشتی.

ولی ما بنا به دلایلی هیچ وقت خرج و دخلمون با هم جور نبود و دائم در مادرم دعوا میکردن. بی پولی اعصاب هر دوشون رو ضعیف کرده بود به خاطر  کوچیکترین چیزا دعوا میکردن. ما چهارتا بچه بودیم، دوتامون زیاد حساس نبودن ، الان زندگی خودشونو دارن و کلا دل گنده هستن. اما دوتای دیگمون چون حساس و بلندپرواز بودیم بابت این دعواها و محدودیتا از همون بچگی تا حدی افسرده شدیم.  هر چی سنمونم بیشتر میشه زودرنج تر و عصبی تر میشیم. اعتماد به نفسم که نداریم. آرزوی خیلی چیزام به دلمون موند.

عزیزم خداروشکر از نظر مالی زیاد مشکلی نداشتی.ولی ما بنا به دلایلی هیچ وقت خرج و دخلمون با هم جور نبو ...

همین جمله اخرتون کافی بود تا بیشتر ادم فکر کنه....ارزوی خیلی چیزها به دلتون موند....

الان مگه همه مردم بیکارن ؟ خیلی ها دارن کار میکنن بیکار ننشستن ولی وقتی من نتونم معمولی ترین چیزها ر ...

اشک تو چشام جمع شد پدرم کارگره خیلی کار کرده ولی بازم گیر یه قرون دو قرون ه ولی تاحالا نگفتم کاش به دنیا نمی اومد م تنها حسرتم اینه کاش کمک خرجش بودم وضع شوهرم خدا رو شکر خوبه ولی کاش پدرم م دغدغه مالی نداش

اشک تو چشام جمع شد پدرم کارگره خیلی کار کرده ولی بازم گیر یه قرون دو قرون ه ولی تاحالا نگفتم کاش به ...

خب همین رنج و دردی که از نداشتن پول برای پدرت میکشی کم نیست؟ چرا ما باید بچه بیاریم و بعدا حسرت بی پول بودن ما رو بکشه و غصه براش بخوره؟

خب همین رنج و دردی که از نداشتن پول برای پدرت میکشی کم نیست؟ چرا ما باید بچه بیاریم و بعدا حسرت بی پ ...

باشه کم آوردم یه دختر دارم دیگه بچه نمیخوام کافیه تا زمانی که از لحاظ مالی پیشرفت نکردم