2777
2789
عنوان

خدایااااا منو بکش مردم از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی آخه چون پول نیس بچه نیاریم؟

جسارتا لطف کنید به من و خودتون و بچه : مثل عقب مونده ها فکر نکنید.

دقیقا همینه.

وقتی پول نیست نباید بچه آورد.

نمیدونم یه انسان چقدر میتونه بی فکر و بی دانش و ناآگاه  باشه.

رقت انگیزه این ضریب هوشی و اجتماعی پایین!

💔انشالله یه کار خوب پیدا کنی لباسای قشنگ بگیری.مردم تو فکر چی هستن ، آرزوی منم شده لباس گرفتن.آرزوه ...

دور دلت بگردم ببین فروشگاه های زنجیره ای ایرانیان و شهروند خییلی لباساشون ارزونه باورکن با چهارصد میتونی مانتو بخری یا با سیصد شلوار حتی جنساشونم خوبه.. داخل لباساشون بگردی خیلی چیزای خوبی پیدا میکنی برا مصاحبه بانک لباس رسمی بپوش. من حسابداری خوندم یه جایی رفته بودم کار شخصی داشتم یه مانتو نخودی رنگ بلند حالت رسمی تنم بود مدیر اونجا سریع ازم پرسید شما دانشجوی من بودین؟ و حتی دعوت به کارم کرد.. لباس مهمه حالت اعتماد به نفست اینا مهمه ببین بین لباسات چیزی پیدا نمیکنی ؟ انشاءالله بری سر کار این روزات جبران بشه.. تحقیق کن توی مصاحبه چه کار و رفتار و زبان بدنی باید داشته باشی خیلی موفق باشی

بابات شبیه شوهر منه به زور همچی به بچهام میگه باید حرف من باشه ولی من صبر به بچهام یاد دادن صبوری چیزی نمیگن ولی من داغون شدم بخاطر بچهام دلم میسوزه بزرگ که بشن حتما از این خونه میبرمشون

امشب به پسر کوچیکم میگفت بگو غلط کردم بگوووووو بچه کوچیکم از ترس گفت خدا ازش نگذره 

یا همون کاپشنه رو بپوش یا از زیر سویشرتت یه لباس گرم مثل بافت اینا بپوش 

ابنا مهم نیست انشالله که قبول میشی شاغل میشی ورق زندگی برات برمیگرده تو هم روز خوش میبینی 

انشالله خدا نجاتت میده عزیزم خودت هم جسور باش نترس و خجالت نکش امیدوارم موفق بشی 

در ضمن خدا نابود کنه باعث و ب انی این وضعیت مردم رو انشالله که تا زنده ایم سقط شدنشون رو ببینیم دلمون خنک بشه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
بابات شبیه شوهر منه به زور همچی به بچهام میگه باید حرف من باشه ولی من صبر به بچهام یاد دادن صبوری چی ...

آره دیکتاتوره🤦🏻‍♀️

باز خوبه شما خودت به فکر روان پسرت هستی ، من مادرمم ساده‌اس اصلا این چیزا  رو نمیدونست. خودشم ما رو دعوا میکرد

جسارتا لطف کنید به من و خودتون و بچه : مثل عقب مونده ها فکر نکنید.دقیقا همینه.وقتی پول نیست نباید بچ ...

نمیگم که هفتا هفتا دربیاریم ولی یه دونه دوتا خوبه بالخره من و باباش براش زحمت میکشیم خودشم زحمت میکشه 

ولی آخه چون پول نیس بچه نیاریم؟

بله اگه پول نداریم نباید بچه بیاریم وقتی نمیتونیم خواسته هاشو بخریم و باعث میشیم عقده ای بشه پیش دوستاش اعتماد بنفسش پایین بیاد، اصلا اگه خدایی نکرده یه مریضی بگیره وقتی پول نداری نمیتونی درمانش کنی بچه زجر میکشه 

خونه ای که پول ندارن اعصابها خورده و آرامش نداره کمه یا بازم بگم ؟

آره دیکتاتوره🤦🏻‍♀️باز خوبه شما خودت به فکر روان پسرت هستی ، من مادرمم ساده‌اس اصلا این چیزا رو نم ...

من پشت بچهامم تا دنیا دنیاست اگه عمری باشه همیشه پشتشونم تنهامون نمیزارم 

صبور باش عزیزم انشالله ایندت روشن باشه