2777
2789

بحث الان نیست کلا هرچی میشه صداش رو میبره تا آسمون و عربده کشی و تهدید به ضرب و شتم میکنه/:

ما تهرانیم خانواده ش شهرستان

دو هفته پیش مادر شوهرم هفت هشت روز اینجا بود ،هفته پیش جاریم و فردا تا وقتی که خدا میدونه خواهر شوهرام قراره بیان،همسرم داشت صحبت می‌کرد میگفت اون یکی خواهرم بیارید،تلفن قطع شد من فقط گفتم کاش زیاد تارف نکنی من خیلی خسته‌م،میدونم کارم زشته ولی شاغلم،۲۳سالمه و فشار محل کار و خونه زندگی داره نابودم میکنه،همینو که گفتم همسرم چنان داد و هوار میکرد،نمیدونم میام دندوناتو تو دهنت خرد میکنم و فلان و بهمان و تو تنبلی و...شام هم نخورد رفت خوابید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدای سرت که شام نخورد.آدم باید یکم درک داشته باشه.ایشون هنوز اینقدر بالغ نشده که بفهمه بدون مشورت با زنش مهمون دعوت نکنه.اونم میدونه از داد و بیدادش میترسی 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

حق با تو بود، مجردن خواهراش؟

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
من باشم به مادرش میگم این چیه تربیت کردی؟

فقطع بحث الان نیست ،سر هر چیز کوچیکی خون به دلم میکنه

همه بهم میگن تو آر هر نظر بهش سری چرا ازدواج کردی ولی من اصلا اهمیت ندادم،حداقل انتظار دارم اخلاقش خوب باشه