2777
2789
عنوان

حق با من بود یا همسرم ازش متنفرم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 46 پست
تو به این مستقلی چرا با این ازدواج کردی

همون بخدا خودم موندم،از ۱۸ سالگی از خانوادم پول نگرفتم،از شوهرم پول نمیگیرم،از هیچکس کمک نمیخوام تو هیچ موردی،نمیدونم دیگه شوهر کردنم چی بود اونم با چنین مردی):

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا بهش بها نده اتفاقا خواهر شوهرات اومدن در نبود شوهرت حتما از خستگی هات و اینکه با کار بیرون کارای خونه و مهمون داری رو نمیتونی برسونی حتما بهشون بفهمون یجوری

بعد هم اسی رو دادی تموم شدا مدام باید کوزتی خانواده اش رو بکنی 

والا خوبه جون داری با کار بیرون مهمون داری هم میتونی بکنی من سه ساله عروسی کردم کلا هم خانه دارم تا حالا فقط خانواده اش رویه بار مهمونی دادم تو یه ساختمون هم هستیم ولی واقعا در خودم ندیدم بتونم انجام بدم تو هم کم کم مسولیت رو از دوشت کم کن اونم عادت میکنه شاید یکم داد و هوار کنه ولی یه مدت بعد خوب میشه فقط داد و هوار کرد تو‌چیزی نگو حرفت رو که زدی برو تو اتاق محل رو ترک کن ولی رو حرفت بمون بگو خستمه نمیتونم انجام بدم مهموناش هم اومدن خودت رو خسته نشون بده بگو مثلا ببخشید امروز سرکار بودم با کارای خونه و مهموتی هم خسته شدم منو ببخشید اگه حال ندارم

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
چرا یدفعه همشون نمیان و برن حق با توعه مگه شدی کلفت خانواده شوهرت یا مسافر خونس که هر هفته یکی

دقیقا،بعد خب یه شب باشه قدمشون رو چشمم،یه هفته می‌مونن منم شاغلم اذیت میشم

شغلش چیه؟وضع مالیش خوبه نرو سرکار

اخه نمیشه کلی زحمت کشیدم برای جایی که هستم

وضعش بد نیست خوبم نیست در حد مخارج و کمی پس انداز

چند شب پیش هم سر اینکه گفتم عید میخوام با پول خودم لباس بخرم باهام دعوا کرد که ولخرجی و فلان و اینا🤣خداکنه من بمیرم ولی نیازمند نشم به این

اخه نمیشه کلی زحمت کشیدم برای جایی که هستموضعش بد نیست خوبم نیست در حد مخارج و کمی پس اندازچند شب پی ...

ببین تو سنت پایینه شاغلی و خیلی از بقیه خانما که میشوزن میسازن جلوتری ..سعی کن بچه نیاری ببین خوب میشه نشد شوتش کن از زندگیت

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی