2777
2789
عنوان

حق با من بود یا همسرم ازش متنفرم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 46 پست

از این مردا آبی گرم نمیشه . نه اینکه درکت نمیکنه ها نه 

سطح درکش انقده 

مغزش انقده

ادمای دور و برت رو عوض کن 

با دوستایی بگردین ک خانم ها به خودشون بها میدن و ... بزار ببیته تا بفهمه 

در مقابل هم اگ زندگیتو دوست داری لج نکن حرفم نزن 

فقط در عمل انجام بده 

در عمل مهمون داشتی نشون بده خسته ای 

مثلا شب نشستی جلو مهمون یکم چشاتو ببند با خنده بگو ببخشید چشمام باز نمیمونه از خستگی

اتاق خواب خودتون رو به مهمون نده جوری رفتار نکن ک کسی یا بچه ها واردش بشن 

حریم خودتو برای آرامش خودت حفظ کن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این مردا آبی گرم نمیشه . نه اینکه درکت نمیکنه ها نه سطح درکش انقده مغزش انقدهادمای دور و برت رو ع ...

اره باید همین کار رو کنم

ولی هرکاری میکنم این میزان از بی درک و شعور بودن همسرم تو کتم نمیره

واقعا درست میگین(:

اسیییی الان تاپیکاتو دیدم دختر این مرد دیوونه ست قصد جونت رو کرده، تو رو خدا انقد بی اعتماد به نفس نباش حالا که سر کار میری حتما برو پیش یه روانشناس و یه مدت باهاش حرف بزن و مشورت کن ببین واقعا میتونی با این آدم بمونی و بسوزی و بسازی؟ سنی نداری که مثل خودم ، هیچوقت هیچوقت شغلت رو از دست نده حتی اگه خواستی پزشکی هم بخونی هیچوقت از این شغلت استعفا نده حتما سرکارت برو چون این شغلته که بهت قدرت تصمیم گیری میده 

ببین حتما قرص بخور یا یه روش مطمئن انتخاب کن که بچه دار نشی به کاندوم و این مردک اعتماد نکن 

اشکالی نداره اگه پدر نداشتی منم پدر نداشتم و فرزند طلاق بودم ولی هیچ وقت تو سری خور نباش ، مامانت هست اگه یه روز بخوای بری پیشش؟ اصلا رو زندگی با این آدم حساب باز نکن حتما برو مشاوره که ببینی باید چیکار کنی 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
اره باید همین کار رو کنمولی هرکاری میکنم این میزان از بی درک و شعور بودن همسرم تو کتم نمیره

نود درصد همینن .. بقیه هم جلو دیگران فیلم بازی میکنن و اون چیزی ک منو تو میبینم فقط یه نمایشه 

منتظر تغییر شوهرت نباش عزیزم

تغییر رو از خودت شرو کن تا در دیگران ببینیش

اسی اصلا فکر نکن کارت زشت بوده. خانواده همسر منم شهرستان. واقعا مهمون چند روزه خستگیش غیر قابل تحمله. من اوایل سعی می کردم‌سنگ تموم بذارم بعد دیدم نه دارم هلاک میشم. دیگه مثلا صبحها زود بیدار نمی شدم خودشون پا میشدن نون میگرفتن صبحونه میخوردن. الآن هم تایمایی که میرم سرکار نمیان. همسرم کاملا خستگیم رو درک میکنه و کلی ازم تشکر میکنه

جلوشون خودتو خسته نشون بده خیلی سنگ تموم نذار 

بذار خودشون کارها رو بکنن از سر کار اومدی استراحت کن حسابی هم از شوهرت کار بکش از داد و بیدادشم نترس

بازم میگم بین خودتو شوهرت تنش ایجاد نکن اگر زندگیتو دوست داری ... زن زرنگ در آرامش زندگی میکنه چون لیاقت داره ... فقط خودت به خودت احترام بزار 

برو برا خودت تنها چایی بریز به مهمونتم بگو اینجا دیگه خونه خودتونه تعارف نکنید 

خودتو براشون خسته نکن 

از فکر نظم خونه به مدت یه هفته بیا بیرون ولی کلفتی بقیه رو نکن ... کار خودتو بکن و درموردش به شوهرت هیچی نکن 

وقتی رفتن خونه رو مرتب کن و هر چی رو بزار سرجاش

انتظارت رو از همه حتی از شوهرت به صفر برسون تا ذهنت مستقل بشه

خودتو دوست داشته باش

حق کاملا با شماست

من معمولا از این راهنمایی‌ها نمی‌کنم، ولی وقتایی که این مهمون‌های نطلیبده رو داری دیرتر از سر کار بیا(به بهانه اضافه‌کاری و جلسه و…)،شده بری خونه دوستی، مادری، کسی

یه چیزی هم بیرون بخور، رسیدی خونه خوشرو باش اما خسته، یه دوش بگیر و بخواب. بذار آشپزی و کارهای این مدلی با خودشون باشه. حتی چندان پی این نباش که چی توی خونه تموم شده بخوای به همسرت بگی بخره، خودش میدونه با خانواده‌ش.

اول توی ذهنت به این باور برس که خودش می‌دونه با خانواده‌ش، بعدش عملی کردنش آسونه

اسیییی الان تاپیکاتو دیدم دختر این مرد دیوونه ست قصد جونت رو کرده، تو رو خدا انقد بی اعتماد به نفس ن ...

مادرم با تمام وجود پشتمه و حتی میگه بیا و سازش حدی داره،اگه قدرت رو ندونست همیشه منتظرتم ...

خداروشکر ازهر نظر موقعیت خوبی دارم و به همسرم محتاج نیستم،فقط موندم به امید اینکه درست بشه...

وگرنه مامانم با دل و جون پشتمه،حتما مشاوره میرم انشاالله...