2777
2789
عنوان

کمک دختر مجرد به خانواده

352 بازدید | 35 پست

خانما من از چند ماه دیگه شاغل میشم پدر ومادرمم وضعشون خوب نیس حقوق پدرم دست خواهر دانشجومه اگرم پولی باشه بهش کمک میکنن

سوالم اینه من باید چقدر بهشون کمک کنم یا برای خونه خرید کنم

اینم بگم کارای خونه مث اشپزی تمیزکاری با منه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درحد یکی دو تومن اونم طوری که خودت بخری نه اینکه پول دادن کارت بشه اگه به صورت هدیه بخری خیلی بیشتر به چشم میاد حتی

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

درحد یکی دو تومن اونم طوری که خودت بخری نه اینکه پول دادن کارت بشه اگه به صورت هدیه بخری خیلی بیشتر ...

منم میگم در حد خرید خونه باشه چون بیشتر وظیفه ام میشه،پولم بدم برای خواهرم خرجش میکنن

خانواده اید دیگه

هر چقدر دلت میکشه کمک کن

برای خودتم وسیله بخر البته

حالا هرچی دوس داشته باشی.مثلا جهیزیه بخر.چون اینطور ک گفتی شاید در توان خانوادت نباشه . خودت کم کم شروع کن بخر.یا طلا پس انداز کن.میتونی به کسیم نگی.چون ممکنه بگن بفروش خرجش کنیم

خلاصه ک بفکر آسندت هم باش.کمک اوناعم بکن ولی منت هم مبادا بزنی

خانواده اید دیگههر چقدر دلت میکشه کمک کنبرای خودتم وسیله بخر البتهحالا هرچی دوس داشته باشی.مثلا جهیز ...

من کمک کنم زورم میگیره واسه خواهرم بفرستن برای همین میگم حداقل خرید خونه باشه به هر حال خودمم تو این خونه ام