من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ویزیتوری بد نیست ولی خیلی کار سختیه. و نمیدونم چرا نگاه بقیه انقدر بد. من یبار با شوهرم رفتم واسه کار خودمون ویزیتوری کنیم مشتری بگیریم. همه به چشم بدبخت بیچاره نگاه میکردن. خیلی حالم بد شد
اره یه حالت دلسوزی و ادا اصول بیخود. واقعا حالم بد بود.حتی مشتری هم داشتن مارو یجوری نگاه میکردن. حالا ما کارگاه خوب داشتیم ولی چون پول ویزیتور نداشتیم و اولاش بود گفتیم بریم خودمون مشتری جذب کنیم.
ویزیتوری از دو طرف ممکنه ضربه بخوری تا وقتی خریدار پول رو کامل پرداخت نکنه شما هم از صاحبکارت پول نمیگیری. بهتره از همون اول با هم به توافق برسید. فضای کارشم زیاد جالب نیست نمیتونی با خریدار بد برخورد کنی اون وقت صاحبکار باهات بد میشه که داری مشتریش رو میپرونی باید همیشه با مشتری بگی و بخندی و مسخره بازی در بیاری
همه کارا مشکلات خودش رو داره آدم خوب و بد همه جا هست تویه این کار فکر میکنن ویزیتور یه آدم بدبخته بیچاره خدا زدست پس همیشه شیک و خوش پوش باش و شیک و با احترام صحبت کن تا بهت احترام بزارن
از بیکاری بهتره ولی مواظب خودتم باش. در مورد درصدی که بهت میدن و شرایط پرداخت حتما صحبت کنی و برات ی ...
نه اینجا ک میرم خوبه فقط امروز عصبی شدم . ی لحظه رفتم سوپری پسره ی سوال پرسیدم سوال دوم هعی انگار حوصله ندارم من گفتم من همیشه از قسمت بالا خرید میکنم گفت سرررکار خانم عرض کردم نمیشه. . فکر کردم. نتونم برم سرکار ولی باز بیکار باشم بده الان مادرم اذیتم میکنه