2777
2789
عنوان

پارسال با دختر خاله م دعوامون شد ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 79 پست
نمیدونم والا چند روز دیگه حداقل یه هفته شما هم متن بنویس که بهم پیام داده بود پاک کردم چرندیات گفته ...

افرین😂😂😂😂😂

بنویس:

همون دختر نکبته بود که چن وقت پیش شستیم گذاشتیمش کنار،چن روز پیش بهم پیام داده چرتو پرت و دروغ و تهمت سرِ هم کرده برام فرستاده که مثلا اشتباهی فرستاده.جرات نکرده اسم بیاره میدونسه اگر اسم میاورده حتما بخاطرِ تهمتاش شکایت میکردم ازش.

حالا میگم‌خداروشکر خوب سوخته طرف بعد از یک سال ول کن نیست

اینو بفرست براش و بلاک

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم زنگ نزنه داداش و شوهرش؟

نه مردا رو وارد این بازی نکن کلا پیامو نادیده بگیر اون تو این یکسال حسابی فکرش درگیر تو و زندگیت بوده حالا خواسته حرصشو خالی کنه الان هم منتظره واکنش تو نشسته به نظرم هیچ کاری نکن انگار پیامی دریافت نکردی به هیچکی هم نگو که بذار تو حال خودش باشه

افرین😂😂😂😂😂بنویس:همون دختر نکبته بود که چن وقت پیش شستیم گذاشتیمش کنار،چن روز پیش بهم پیام داده ...

خدا نکشتت

با این دل ناراحتم کلی خندیدم

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
شوهرم زنگ نزنه داداش و شوهرش؟

نه ببخشید چرا به کارای خاله زنکی دخترخالت که معلوم نیست یاد چی افتاده که اینقدر سوخته ،دامن بزنی؟؟؟...

بیخیال باش یکم شل بگیر زندگی رو برای این افراد ،خودش داره میسوزه بیاعتنایی شما داغونش میکنه،

حرفو نگه دار برا روزی که بالاخره تو جمعی بودین و حرفی زد شماهم پیامشو به بزرگترای جمع نشون بده بیخیال باش برو بخواب ،ترمز افکار سمی ذهنتو بکش که هیچ سودی نداره

نه ببخشید چرا به کارای خاله زنکی دخترخالت که معلوم نیست یاد چی افتاده که اینقدر سوخته ،دامن بزنی؟؟؟. ...

خوب نشون بدم برای خودم بد میشه ک

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا