2777
2789
عنوان

بالم لب گابرینی چقد خوبه (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 19 پست
قبول دارید درصد خیلی کمی چادرین?

تقریبا همیشه همین بوده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر چیز دربارهی بالم لب ، خشکی ، تیرگی و پوست پوست شدن لب  میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه برای خشکی و پوسته پوسته شدن میتونید از بالم لب استفاده کنید و برای تیرگی از اسکراب لب اما چرا خیلیا نتیجه نمیگیرن ؟

شما اول باید مشکل و حل کنی بعد درمان نتیجه داشته باشه

خشکی و مشکلات لب معمولا به خاطر این هاس : کم آبی (آب نخوردی قید بالم لب هم بزن) حساسیت به لوازم آرایشی بعضی لوازم هاتون بهتون نمیسازه و حساسیتش داره تو لب مشخص میشه چون پوست لب نازک و حساسه . تنفس از دهن . سعی کنید اگر میتونید این عادت و ترک کنید اگر مشکل تنفسی دارید هم باید مشکل و حل کنید . نور خورشید . لیس زدن لب . شاید فکر میکنید اگر لیس بزنید مرطوب میکنید درحالی که بیشتر باعث خشکی میشه 

به خاطر همینه این همه بالم تست میکنید و خیلیا جواب نمیگیرید .

مورد بعدی بالم لبهای ایرانی خیلی خوب نیستن و بالم لب نباید پالم و الکل داشته باشه که بدتر میشه 

توصیه خود من همون بالم لب وازلین هست که هم قیمتش مفته هم کیفیتش خوبه خاصیت درمانی ، طعم و... بقیه چیزهایی که باید داشته باشه رو داره 

هیدرودرم و شیگلم هم زیاد شنیدم ولی بازم برند والزلین بهتره فقط مشکل اینه وازلین چون خواهان زیاد داره و از همه معروف تره اکثرشون فیکه و خیلیاتون شاید اگر استفاده کردید و اثر نداشته چون فیک بوده

ببینید کلا هر محصول خارجی که میگم معمولا فیکشون تو بازار پره حتی خود فروشنده ها هم الان نمیدونن فیک میفروشن خیلیاشون برای همین باید دقت کنید. 

از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .

وای چه جالب 

من خانم بلوند رو خریدم توت فرنگی 

داره برام ارسال میشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه