2777
2789
عنوان

کتونی که شوهرم خریده واسم ببینید🌚عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 39 پست
ادرس سایت میدی عزیزم؟

والا نمیدونم هر برندی دوست داری بنویس تو اینترنت

آدیداس نایک پوما

ریجن ها رو هم حتما تغییر بده چون تو هر کشور تخیفا فرق میکنن بعد تو سایتی مثل ایرانیکارت تخمین قیمت بزن

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شوهرم کفش میفروشه ۳۰ ساله شغل خانوادگیشونه اینو گفتم بدونی الکی قیمت نمیدم میگه اینا ۵۰۰ ...

بله عزیزم ولی مزون ها مغازه ها گرون تر میدن

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

والا نمیدونم هر برندی دوست داری بنویس تو اینترنتآدیداس نایک پوماریجن ها رو هم حتما تغییر بده چون تو ...

انلاین شاپ های خارجی قیمتی که توی سایت هست نمیدن چون سود میگیرن و هزینه باربریش‌ هم هست من همیشه از ترکیه میگیرم

انلاین شاپ های خارجی قیمتی که توی سایت هست نمیدن چون سود میگیرن و هزینه باربریش‌ هم هست من همیشه از ...

دور و بر 2تومن از اروپا میخواد

ترکیه آدیداس ارزون میده

دور و بر 2تومن از اروپا میخوادترکیه آدیداس ارزون میده

باربری ۲ تومن؟

اره ولی مثلا اسپانیا زارا با برندای دیگه از ترکیه ارزون تر میدن که اونم باربریش زیاد میگیرن مثلا باربری یه کتونی ۱۵۰۰ میگیرن

باربری ۲ تومن؟اره ولی مثلا اسپانیا زارا با برندای دیگه از ترکیه ارزون تر میدن که اونم باربریش زیاد م ...

والا بنظرم غیر از چیزای ورزشی که مستقیما روی سلامتی تاثیرگذاره اصل خریدن چیزای دیگه اگه تخفیف وحشتناکی نخوره دور ریختن پوله 

والا بنظرم غیر از چیزای ورزشی که مستقیما روی سلامتی تاثیرگذاره اصل خریدن چیزای دیگه اگه تخفیف وحشتنا ...

بله درسته ولی من توی اف بلک‌فرایدی یه کیف برند استرادیواریوس گرفتم ۱۱۰۰ الان توی اف کریسمس زده ۱۹۰۰ بازم سود کردم یه پافر هم از زارا توی بلک فرایدی گرفتم ۲۳۰۰ الان توی اف کریسمس زده ۳ تومن چون لیر هم وحشتناک قیمتش میره بالا 

بله درسته ولی من توی اف بلک‌فرایدی یه کیف برند استرادیواریوس گرفتم ۱۱۰۰ الان توی اف کریسمس زده ۱۹۰۰ ...

خریدای خوبی کردی با توجه به قیمت های چرت کیف تو ایران

قبلا ترکیه رفته بودم همه قیمتا زیر 100لیر بودن

خدایی مانتو 5تومن چه خبره مگه از پشم بز کوهی میسازن