2777
2789
عنوان

خانوما من از خیانت میترسم خیلی

28 بازدید | 1 پست

فوبیای خیانت گرفتم حالم اصلا خوش نیست می‌خوام برم پیش مشاور بنظرتون خوب میشم؟ تو ازدواج قبلیم بهم خیانت شد به شوهر فعلیم اعتماد داشتم خیلی دوسم داره و مثه پروانه دورم میگرده اما ی روز دیدم نشسته کنار یکی از همکارامون که خانومه و با صدای بلند میخندیدن از اون روز بهش اعتماد ندارم دست خودم نیست تو سایت میبینم بعضیا تاپیک میزنن ک هیچی تو زندگی مون کم نیست شوهره ام دوسمون داره اما خیانت کرد

تو زندگی قبلیم شوهر سابقم دوسم نداشت و خب منم میگفتم دوسم نداره بخاطر همین خیانت می‌کنه 

اما این یکی ک ادعا می‌کنه عاشقمه 

کار مشکوکی هم نمیکنه راستش اما من وقتایی ک سر کاره همش فکرای بد میکنم

تو یه اداره کار میکردیم منو انتقال دادن جای دیگه 

اصلا آرامش ندارم حالم خوب نیست احساس میکنم دچار وسواس فکری شدم😔😔 همش گوشیشو چک میکنم گوشیشو میبینم تنو بدنم میلرزه 

تا شقایق هست زندگی باید کرد  

عزیزدلم 

کیفیتی از زندگی به خودت و زندگی مشترک ارائه بده که همسرت از خیانت گریزان باشه

اون موقع اگر نهایت اگر برات پیش بیاد بازنده نیستی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه