2777
2789
عنوان

نامزدم پرید ب جاریم

742 بازدید | 47 پست

تو جمع با هم بودیم دخترخالش داشت با من حرف میزد از خاطرات بچگی شون و اینا میگفت نامزدم اومد گفت چی میگی ب این بچه همش حرف میزنی بعد ب نن گفت پاشو یه چیزی بخور این تا صبح حرف داره برا گفتن

بعد من گفتم نه یکم میشینم بعد با دخترخالت میام

دخترخالش گفت عه چه جالب از اینایی نیستی که عقذه شوهر دارن هنش چسبیدن بهشون تو هنش تو جمع ما دخترایی

جاریم گفت اینم حالا ادای جدیده

نامزدم بش گفت مث اداهای تو؟ گفت من ادا ندارم

نامزدم هم گفت ادا نداشتی الان تو این خونه نبودی😐بعد من هاج واج داشتم نگاه میکردم جاریم هم گفت واقعا بی شعوری جا تو رو تنگ کردم؟ خدا در و تخته رو برا هم جور کرده

چیکار من بدبخت داشت 😐منم گفتم این چه طرز حرف زدنه نامزدم اشاره کرد که تو دخالت نکن تا اخر مهمونی زهرمارم شد😑💔البته این مال چتدروز پیشه الان یادم افتاد ولی میخوام این توهینش رو یه جوری تلافی کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دم نامزدت گرم ک‌پشتته حقش بود کسی ک خودشو نخود هر اش میکنه لیاقتشه

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

از الان یاد بگیر اگه میخوای زندگی آروم و بدون حاشیه داشته باشی

جواب آدم های کوته فکر ندی و دنبال انتقام جویی نباشی

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید