2777
2789
عنوان

دخترای مجرد یه‌ سوال دارم ازتون خودتون رو بذارید تو این موقعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 25 پست

پای عشق

ازین خواستگارا ریخته

عشقه که کم پیداست

بعدش هم‌پسره هم پزشکی میخونه یعنی رشتش آینده داره و میتونن دوسه سال نامزد بمونن بعدا ازدواج‌کن.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون طور که اون آقا پسر کاملا منفعت طلبانه شما رو میخواد ولی نمیتونه هزینه هاتون رو بده، چرا عاشق دختر پایین تر از خودش نشده اگه وضع مالیش مناسب نیست؟!

شما هم منفعت طلبانه برین با پسرای در شان خودتون

دلسوزی واسه مردا اشتباهه اونا کاملا حساب شده وارد رابطه میشن و الکی سیس عاشقو میان اکثرا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پای عشقازین خواستگارا ریختهعشقه که کم پیداستبعدش هم‌پسره هم پزشکی میخونه یعنی رشتش آینده داره و میتو ...

خب فرض کن به فاصله دو ساعتی هم باهم دارن اون بخاطر دانشگاه دو ساعت از دختره دوره 

نه اگر بخوای بری با خواستگار که باید با دوست پسرت کات کنی

خب من دلم نمیاد به این دلیل کات کنم نمدونم شاید من زیادی دلم به حال پسرا میسوزه

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

البته شرایطت واقعا سخته اسی 

اومدیم دوست.پسرت اصلا بگیر نبود 

مبگم واقعا سخته😂

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

خب فرض کن به فاصله دو ساعتی هم باهم دارن اون بخاطر دانشگاه دو ساعت از دختره دوره

دوساعت فاصله زیادی نیست که.

اگه پسره واقعا ادم خوب و عاشقه بنظرم ارزشش رو داره

اگه نه که هیچی

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱