2777
2789
عنوان

خوش به حال خرابا با شانسشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 75 پست

مسائل خصوصی بقیه دخترا بما چه . که بهشون انگ خرابی بزنیم . شانس و ممکنه هر ادمی ب نحوی داشته باشه. 

من اعتقادی ب خرابی دخترا ندارم‌ 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
دنبال زن خراب میگردن دیگهعلاقه مردا الان اینه

زن خراب اسمش روشه دیگه مال یک نفر نیست ،

پس طبیعتاً مریضی داره و ممکنه بد بختت کنه طرفو ، باز با علم به این می‌ره دنبالش!!!؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن خراب اسمش روشه دیگه مال یک نفر نیست ،پس طبیعتاً مریضی داره و ممکنه بد بختت کنه طرفو ، باز با علم ...

صد درصد

اصلا مریضی براشون مهم نیست خندشون میگیره به این چیزا

مردا به زن پاک خودشون میگن چته تو هم همیشه خدا یه جات درد میکنه

اما قربون صدقه دختری میرن که امروز باهاش اشنا شدن و ممکنه ایدز داشته باشه!

{ خانم هستم }
زن خراب اسمش روشه دیگه مال یک نفر نیست ،پس طبیعتاً مریضی داره و ممکنه بد بختت کنه طرفو ، باز با علم ...

مردا اصولا به دخترایی که ما بهشون میگیم خراب نمیگن خراب

اونا معتقدن ما داریم حسودی میکنیم و اون دختر خیلی هم پاکه

کلا گردن نمیگیرن

{ خانم هستم }
صد درصداصلا مریضی براشون مهم نیست خندشون میگیره به این چیزامردا به زن پاک خودشون میگن چته تو هم همیش ...

اگه واقعا اینطور باشن باید به سلامت عقلشون شک کرد ،مگه میشه آدم دنبال میوه خراب برگرده ،وقتی سالمش در دسترسه؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اگه واقعا اینطور باشن باید به سلامت عقلشون شک کرد ،مگه میشه آدم دنبال میوه خراب برگرده ،وقتی سالمش د ...

گفتم که قبول نمیکنن اون میوه خرابه

بهشون میگی من این میوه رو دست ده نفر دیگه هم دیدم

میگن نه این میوه فقط منو دوس داره فقط با منه

{ خانم هستم }
اگه واقعا اینطور باشن باید به سلامت عقلشون شک کرد ،مگه میشه آدم دنبال میوه خراب برگرده ،وقتی سالمش د ...

عه شما خودت مردی!

فکر کردم خانومی 

اگه مردی که لازم نیست برات توضیح بدم

چون شما هم قطعا موقع انتخاب همون میوه رو انتخاب میکنید و رو سرش قسم میخورید که سالمه

{ خانم هستم }
مردا اصولا به دخترایی که ما بهشون میگیم خراب نمیگن خراباونا معتقدن ما داریم حسودی میکنیم و اون دختر ...

بنظرم می‌دونن خرابه، ولی چون اون طوری که زن خراب براش مایه می‌ذاره زن خودش نمی‌ذاره ،اینه که زن خرابو قبول داره

گفتم که قبول نمیکنن اون میوه خرابهبهشون میگی من این میوه رو دست ده نفر دیگه هم دیدممیگن نه این میوه ...

در واقع دیگه کوررررر میشن و هیچ واقعیتی رو نمیبینن

عه شما خودت مردی!فکر کردم خانومی اگه مردی که لازم نیست برات توضیح بدمچون شما هم قطعا موقع انتخاب همو ...

نه ،، من سعی میکنم با عقلم زندگی کنم ، چون همین الانم با دهها زن بواسطه کار در تماسم 

مسائل خصوصی بقیه دخترا بما چه . که بهشون انگ خرابی بزنیم . شانس و ممکنه هر ادمی ب نحوی داشته باشه. م ...

خب اگه به تو ربطی نداره پس تو این تاپیکا نیا که اعصابت خورد نشه 

انگ خرابی به کسی ک هر روز با یکیه میزنیم چون حقشه و خوشبختی در نهایتو حقش نمیدونیم

حالا نمیدونم سبک زندگی شما چطکره که از انگ زدن ب خرابا ناراحت شدی!

خب اگه به تو ربطی نداره پس تو این تاپیکا نیا که اعصابت خورد نشه انگ خرابی به کسی ک هر روز با یکیه می ...

شما که مهارت ارتباط گیری نداری فقط ته خونه نشستی و منتظر خاستگار سنتی هستی . از خوشبختی بقیه فشاری نشو 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
شما که مهارت ارتباط گیری نداری فقط ته خونه نشستی و منتظر خاستگار سنتی هستی . از خوشبختی بقیه فشاری ن ...

عزیزم من خونه نشین نیستم و شاغلم و اتفاقا انقد بیرونم دلم برا خونه تنگ میشه

من فقط خراب نیستم از خوشبختی بقیه فشاری نمیشم از خوشبختی خرابا فشاری میشم

بخون عین ادم بعد حرف بزن