2777
2789
عنوان

خوش به حال خرابا با شانسشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج موفق یه شانس محسوب میشهالبته که خیلی چیزای دگ تو خوشبختی ادم موثره ولی وقتی همه چیز داری ب هم ...

خودمنم از این مسله ناراحتم میدونی نمیدونم  یگه چی بگم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
کاش همه ی پاکدامنا فقط و فقط خوشبخت شن دلم میخواد خرابا تنبیه شن تو همین دنیا لاقل خوشبخت نشن بدبختم ...

مگه میشه هر کاری دوست داری بکنی ،بعد راس راس راه بری و بهترینها نصیبت بشه ، دنیا دار مکافاته،همه چی همینجا تسویه میشه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
مگه میشه هر کاری دوست داری بکنی ،بعد راس راس راه بری و بهترینها نصیبت بشه ، دنیا دار مکافاته،همه چی ...

دار مکافات برا خرابا نیس 

البته اینا اون دنیا گیرن 

ولی زندگیشونو تو چشم و چال ما میکنن ما حرص میخوریم و نا انید میشیم از پاک موندنمون 

خرابا شانس ندارناونا طبق تجربه‌هایی که توو رابطه به دست میارن میدونن چه جوری مرد رو جذب کنن چه جوری ...

دقیقا ،اونا فقط تجربه چطوری اسیر کردن ی مرد رو بخاطر رابطه یاد گرفتن

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من واقعا به این معتقدم شانس خیلی تو ازدواج خوب دخیله یکی از فامیلهای ما پسرش عاشق یه دختر خیابونی شد هم سیگار مصرف میکرد هم مشروب میخورد شب نامزدیمون دیدم ببین مهریه اش یه دستگاه اپارتمان و۱۴ سکه تمام تو نامزدیش اینقد جلف بازی درآورد همه داشتن نگاه میکردن میخندیدن

نه خیانت برای اون دخترا نیستمنظورم این بود وقتی هم دختر ساده میگیرن با اون مدل دخترا بهشون خیانت میک ...

اون دیگه ذات خراب داره که با داشتن ی زن پاک اینطور رفتار میکنه 

من واقعا به این معتقدم شانس خیلی تو ازدواج خوب دخیله یکی از فامیلهای ما پسرش عاشق یه دختر خیابونی شد ...

پدر شوهر پولدار که پسرش درست درمون کار نمیکنه هر روز با زنش سوار شاسی بلند گردش ویلا شمال وجای دیگه تازه دختره کچل شده بود تو عروسی پوستیژ داشت

دار مکافات برا خرابا نیس البته اینا اون دنیا گیرن ولی زندگیشونو تو چشم و چال ما میکنن ما حرص میخوریم ...

چند تا خرابو زندگی تا آخر عمرش رو دنبال کردی که میگی برای اونا نیست!!؟ دختر پاک اگرهم ازدواج خوب نصیبش نشه باز پاک باقی میمونه و زندگی بدور از بیماری و سالمی رو سپری می‌کنه ،ولی اونا بیماری و زمین گیری پیامد کار خرابشونه

اون دیگه ذات خراب داره که با داشتن ی زن پاک اینطور رفتار میکنه

این مال وقتیه که اقلیت و تک و توک باشن

اما تو این دوره زمونه ۹۹ درصد مردا همینن

فقط یه درصد مرد خوب داریم

{ خانم هستم }
این مال وقتیه که اقلیت و تک و توک باشناما تو این دوره زمونه ۹۹ درصد مردا همیننفقط یه درصد مرد خوب دا ...

اره قبول دارم که این دوره خیلی خائن زیاد شده ، با اینکه امکانات زیاد و زنا نسبت به گذشته زیبا تر هستن باز دنبال چی تو زن دیگه میگردن که زن خودشون ندارد!!!!!!!!!!!؟