2777
2789

دوسالشه 

تا الان مونده 

صبح ده و یازده بیدار میشه 

بعد شش و نیم هفت تازه میخواد چرت بزنه بعد نه پاشه تا الان 

نذاشتم هفت بخوابن ولی اینقددددد گریه کرد بعد منم باهاش اینقد گریه کردم که حد نداره 

اخر چرتی زد و پاشد تا الان 

خسته میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقد چرا سخت میگیری به بچه ‌بزار هروقت ‌میخاد بخابع هروقت میخاد پاشه تو وقتی خودت خابت نمیبرع چطور ب ...

خب من باید زودتر بیدار بشم صبح ها 

و کلی باهاش بازی کنم 

خیلی خسته میشم

بچم خیلی هق هق زد واقعا عذاب وجدان گرفتم

عذاب وجدان نگیر، خوابش باید تنظیم بشه نمیشه هر وقت خواست بخوابه یا تا این وقت شب بیدار باشه، اتفاقا مادری که اهمیت نمیده باید عذاب وجدان بگیره

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
عذاب وجدان نگیر، خوابش باید تنظیم بشه نمیشه هر وقت خواست بخوابه یا تا این وقت شب بیدار باشه، اتفاقا ...

من خیلی ازاول روخواب بچم حساس بودم بچمم بدخواب ترین بچه ازاب دراومد بچه خواهرشوهرم تازه ۸ ونیم شب خواب نیمروزیش تموم میشه باز دوازده میخوابه بچه من ۴ ظهر به بعد بیدارشه زود تراز ۱ نمیخوابه انگار به هرچی بیشتراهمیت بدی بدتره همه ام میگن خیلی سخت میگیری یذار هروقت دوست داشت بخوابه وبلند شه دوساله هنوز نتونستم قلق خوابشو پیداکنم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
عذاب وجدان نگیر، خوابش باید تنظیم بشه نمیشه هر وقت خواست بخوابه یا تا این وقت شب بیدار باشه، اتفاقا ...

ببین من چندباری روزا آهنگ ملایم گذاشتم بیدارش کردم 

بعد یه مدت نمیدونم مال اونه یا چیز دیگه خیلیییی لجباز شد 

یا مال سنشه 

بعد تا دو هفته از استرس و عذاب وجدان از خواب میپریدم 

خانوادم گفتن تو چندباری بیدارش کردی اینو روانی کردی:(