2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا بیشعورن

271 بازدید | 35 پست

هجده سالمه تازگیا رستوران کار میکنم سالندارم

یسری زن متاهل بودن مجردی اومدن نشسته بودن

از مشتری پرسیدم شما سفره روی میز جمع کردید

میخواستم ازشون تشکر کنم:)

برگشتم برم دیدم پشت سرم یکیشون گفت

نه نگران نباش ما از این کارا نمیکنیم بعد خندیدن)

اولش ناراحت نشدم بعد چنددقیقه نشستم فکر کردم

بغضم گرفت

الانم بغض دارم ولی دیگه مهم نیست

زیاد دل نازک نیستم نمیدونم چم شد

نمیدونم کی قراره به شغلم عادت کنم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بی شخصیت

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

دنیا همینه عزیزم 

تقریبا هم سنیم هیچکس ب هیچکس رحم نداره.

مثال همون آدما ک کودکا رو گروگان میگیرن برای هر غلطی

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

برا چی ناراحت شدی؟میگفتی خداروشکر فک کردم تو کاری که بهتون مربوط نیست دخالت کردید 😑

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

بنظرم منظورش شما نبودی،شوخی بین خودشون بوده که یعنی ما تنبلیم سفره و اینارو تو خونه جمع نمیکنیم همسرمون میکنه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡