2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 35 پست

کار تو محیطهایی که ارباب رجوع زیاد داره از این چالش‌ها زیاد داره

همه تو آب قند خوابیدن میان بیرون میخان شهدشونو همه ببینن دیگرانو ضایع میکنن به چشم بیان

البته چیز بدی هم نگفتن

دندت را پهن کن

۹۰ درصد آدما از شعور کافی بهره‌مند نیستن خودتو بخاطرش ناراحت نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

عزیزم شغلتون خیلیم عالیه

مهم کاره ابرومند و حلال

وقتی میخوای شخصیت یکیو بشناسی، باید برخوردش با سالندار و ویتر... یعنی افرادی  که بهش لطف میکنن و ببینی، اونا بیخانواده بودن

اصلا اون انگلا در سطحی نیستن ناراحتت کنن

لطفا قوی باش❤

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من هروقت اسم شغل و‌مورد شما توی تاپیکا میاد همینو میگم که اکثرا از شغلشون ناراضی اند و هیچ شغلی نیست که توهین نشنوی، بعضیا شعور ندارند، شخصیت ندارند، توی خونه براشون وقت نذاشتن که تربیت بشند، ولشون کنید.

همممه ی شغلها شریفند و مورد احتیاج

عزیزم من هروقت اسم شغل و‌مورد شما توی تاپیکا میاد همینو میگم که اکثرا از شغلشون ناراضی اند و هیچ شغل ...

دقیقا به پزشکا فحش میدن

به معلم فحش میدن

به هنرمندا ووو....

تو هر شغلی هست

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱