2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید ک مگه فلانم ک با مرد خیانتکار بمونم و اونایی ک موندن فلانن و اینا، تا وقتی در جایگاه کسی قرار نگرفتی نمیتونی قضاوت کنی، هر کسی رو هم سرزنش کنید خودتون ب اون درد مبتلا میشید شک نکنید. 

من خودم آدمی بودم ک قبل ازدواج، گذشته طرف خیلی برام مهم بود، یعنی اگ میدونستم قبل من با کس دیگه ای بوده محال بود قبولش کنم با وجود همه عشقی گ بهش داشتم، ولی الان ب جایی رسیدم ک با وجود خیانتاش دارم باهاش زندگی میکنم

همینا که بهش میگن چرا دومی رو نمیاری پس فردام میگن چرا دوتا اوردی با این وضعمردم دقیقا دهنشون همیشه ...

دقیقا میگن تو که زندگیت طلاق توش بود چرا دومی رو اوردی

هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید ک مگه فلانم ک با مرد خیانتکار بمونم و اونایی ک موندن فلانن و اینا، تا وقتی ...

اره بابا گاهی اوقات زندگی باهات یه بازی هایی میکنی چاره ای نداری جز راه اومدن با هر شرایطی

دخترم ۱۲ سالشه تنهاست ناراحتشم

دیگه ستش رفته بالا بیاری هم بازم هردو تنها هستن هیچ فرقی نمیکنه با فاصله ی سنی ۳سال باید میاوردی تا تنها نباشن الان بیاری هم بازم انگار هردو تک فرزندن...اینو من نمیگما روانشناسه میگف.....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚