2777
2789
خانما لطفا بخونید من دوقلو. دارم و هنوز ظرفامو نشستم برید اول تاپیک ببینید من ناخواسته وارد تاپیک شد ...

خدابراتون حفظشون  کنه 😍❤️🫶🏻ای جانمیییی دخترن یا پسر؟! 

خدا جوابب زحماتت رو بده الهی

I love mam0

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خصوصیاتش هم اینه که مغروره خوشتیپه . حس میکنم دوستت داره اما هنوز اونقدی نیست که بخواد بیاد خواستگار ...

وای مرسییی عزیزدلم🥺😍

همین خودش فرهنگیه، احتمال داره همینا باشن؟

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

میشه بیشتر توضیح بدی سحر خانم

منظورم اینه ک من امید باهم ازدواج میکنیم اون برا ازدواجمون برامن تلاش می‌کنه خودش میخواد بامن ازدواج کنه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
فعلا فقط احساس میکنم دوستت داره تلاش فعلا نه

میتونم بپرسم چرا تلاش نه ابجی بخاطر مشکلات مالی ک داره خودش چی اصلا دوست داره ازدواج کنیم ببخشید سوال باز پرسیدم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
میتونم بپرسم چرا تلاش نه ابجی بخاطر مشکلات مالی ک داره خودش چی اصلا دوست داره ازدواج کنیم ببخشید سوا ...

آ ه دوس داره ازدواج‌کنین شرایطش نداره حس من ۵۰ ۵۰ هست درمورد اینکه بیاد خواستگاریت اما انشاءالله که میاد و ازدواج میکنین من فقط دوس دارم بیشتر حس مثبت بفرستم

اگه صبر کنی و برا خودت ارزش قائل باشی خیلی خواستگارای خوب و با موقعیت عالی میان سمتت

آ ه دوس داره ازدواج‌کنین شرایطش نداره حس من ۵۰ ۵۰ هست درمورد اینکه بیاد خواستگاریت اما انشاءالله که ...

ن من خیلی دوسش دارم امید اجی راًی نیستم زندگی کسی خراب کنم وقتی میدونم نمیتونم حسی به غریبه داشته باشم چرا ۵۰ ۵۰ اجی