2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی کیه؟لباسم چه رنگیه

من نمیدونم لباستو حدس بزنم اما حس میکنم رنگای خنثی دوس داری و دختر سرسنگین و با کلاسی هستی و با هیچ پسری ارتباط نمیگیری چون دوی داری فقط با همسر واقعیت رابطه عاشقانه تجربه کنی و قلب پاکی داری

من نمیدونم لباستو حدس بزنم اما حس میکنم رنگای خنثی دوس داری و دختر سرسنگین و با کلاسی هستی و با هیچ ...

عزیزم لطفااا حستو به منم بگو 

بنظرتون بهم پیام میده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س؟ 

از خصوصیاتش میگی بهم لطفا یا ماه تولدش؟ 

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

من نمیدونم لباستو حدس بزنم اما حس میکنم رنگای خنثی دوس داری و دختر سرسنگین و با کلاسی هستی و با هیچ ...

آفرین درسته 

کاملا متعهد به همسر ایندمم 

میشه بگی کی و با چه شخصی با چه موقعیت اجتماعی و شغلی ازدواج می کنم؟

آفرین درسته کاملا متعهد به همسر ایندمم میشه بگی کی و با چه شخصی با چه موقعیت اجتماعی و شغلی ازدواج م ...

با یه آدم سر به زیر و منظم و خوشتیپ ازدواج‌میکنی دقیق نمیدونم اما حس میکنم خیلی زود میاد خواستگاریت