2777
2789
عنوان

چه نصیحتی دارین برای یک دختر 20 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 31 پست
چرا رفتی سراغ کاری که بهش علاقه نداشتی؟مگه محیطش چطور بود؟از لحظه لحظه زندگی ت لذت ببر.خوش بگذرون بر ...

چون میخاستم ی هنر یاد بگیرم 

بنظر بهش علاقه داشتم ولی وقتی واردش شدم فهمیدم به درد من نمیخوره 

مرسی عزیزم ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم که گفتی حتما این کارو میکنم❤️

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

زندگیتو بساز بیخیال دوست و رفیق شو درستو بخون ببین روحیه ات چی میکشه سراغ اون رشته برو هیچکسم برات خانواده نمیشه اگ میخوای با پسری در رابطه باشی حتما یه ادم خانواده دار انتخاب کن یکی که اگ الان اذیتت کرد زنگ زدی خانوادش فردا با گل و شیرینی در خونتون باشن ارزشتو خودتو بالا ببر هرکسی در شان تو نیست که باهاش رفت و امد داشته باشی

ازدواج نکن 

مستقل شو 

درآمد داشته باش 

از لحاظ روان شناسی روی خودت کار کن 

درست رو هم تا جایی که میتونی ادامه بده مرتبه اجتماعیتو میبره بالا 

اینکه بگی دکترا فلان رشته رو دارم خیلی خفن تره تا بگی دیپلم 

اما دیپلمه ها هم همه قابل احترام اند منظور من حس و اعتماد به نفسش بود

ازدواج نکن مستقل شو درآمد داشته باش از لحاظ روان شناسی روی خودت کار کن درست رو هم تا جایی که میتونی ...

ممنونم عزیزم

ولی خب موندم از چه طریقی مستقل بشم و چه مهارتی رو یاد بگیرم

بنظرم ایده خوبیه ولی ن برای من چون خیلی به خونوادم وابستم

میدونی منم عین تو بودم چند سال پیش اما الان که وابستگیم کم شده فهمیدم باید میرفتم اشتباه کردم

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊

۲۰ سالگی دوره رنگ رو یادگرفتم رفتم صبح تاشب سرکار فشار اوردم روخودم باخودم گفتم اینهمه آدم شاغلن و صبح تاشب سرپا مگه من ازاونا کمتم؟ سردردگرفتم یهویی و تشنج کردم الان ۲ ساله مشکل صرع دارم الان باردارم و مجبورم روزی ۶۰۰ گرم قرص بخورم 

نصیحت من ب ۲۰ سالگیم اینه ک شرایط وآدما باهم متفاوتن قرار نیس روخودمون فشار بیاریم قرار نیس خودمونو بایکی دیگه مقایسه کنیم‌ 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست