2777
2789
عنوان

تجربه من از مرکز ناباروری رویان

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
انشالله زودی باردار بشی خوشگلمگلم هزینه کل برایه تعیین جنسیت با سلامت چقدر میشه حدودی

بیمه سلامت تقریبا ۳۰درصد هزینه هارو میده البته به جز مکمل ها اگه نیاز باشه 

یه نفر اونجا تعیین جنسیت انجام داده بود گفت تقریبا با دارو و آزمایش و سونو و...۸۵تومن شده اما بیمه‌شون نیروی مسلح بود و تکمیلی هم داشتن براشون حدودی ۳۰ تومن شده بود 

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد
مراحل های بعدیش هر وقت تاپیک زدی میشه خواهش کنم منم تگ کنی تو تاپیک هات

بله عزیزم 

میتونی تاپیکم ذخیره کنی احتمالا ۱۵ روز دیگه بزارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم سیزده چهارده سال پیش رفتم رویان و همین مراحل شما رو گذروندم وعکس رنگی هم با زجر گرفتن و تن ...

وای چقد خوب خدا حفظش کنه عزیزم 

من کم نمیارم ادامه میدم اما همیشه میگم خدایا هرچی صلاح و مصلحته و خواست خودته بزار سر راهم

بیمه سلامت تقریبا ۳۰درصد هزینه هارو میده البته به جز مکمل ها اگه نیاز باشه یه نفر اونجا تعیین جنسیت ...

مرسی گلم از وقتی که گذاشتی و تایپ کردی  انشالله چند ماه دیگه بیای و بگی زایمان کردم اینم عکس نی نی من و همه ما کو کو کنیم برا عکس خوشگلش

مرسی گلم از وقتی که گذاشتی و تایپ کردی انشالله چند ماه دیگه بیای و بگی زایمان کردم اینم عکس نی نی م ...

چقد حس خوبی گرفتم از حرفت مهربون مرسی ازت❤️

دقیقا همینطوری میشه منتظرم باشید😀البته اول میام سونو تعیین جنسیت میزارم و نظرتونو میپرسم🤪

چقد حس خوبی گرفتم از حرفت مهربون مرسی ازت❤️دقیقا همینطوری میشه منتظرم باشید😀البته اول میام سونو تعی ...

انشالله  عزیزم 

انشالله خدا بحق این ایام مبارک بهت یه عیدی شیرین و تپل بده که سرت را بالا بگیری و بگی خدا جونم دمت گرررم 💚