2777
2789

با نامزداشون اومده بودن برای مشاوره قبل از ازدواج 

هردو شون متولد ۱۳۹۰ بودن 

بعد هرچی مشاور میگفت هنوز سنتون کمه حداقل چندتا ماه نشون باشید بعد عقد کنید 

احتمال اینکه پشیمون بشید زیاده (هردو با اختلاف سنی زیاد میخواستن ازدواج کنن بالای ده سال)

کم مونده بود بزنن مشاور رو ://

یکیشون که برگشت گفت درک و فهم به مدرک نیس که تو زدی به دیوار من از صدتا مثل تو بهتر میفهمم میدونم دارم چیکار میکنم دیگه کشش نده حوصله ندارم 😐

(در اتاق باز بود من تو نوبت بودم برای مشاوره )

حقیقتا کرم و پر نموند برام 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر مشاوره ازدواج نمیدم

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

پس حقشونه هرچی سرشون بیاد

الان یادم اومد رفتم تو فکر که واقعا برمیان از پس خودشون؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یعنی ۱۳ سال اگه انقد با درک و فهم بوده براچی رفته مشاور اصلا معلومه که تصمیم قطعی داره ازدواج کنه دخترا تو این سن بعضیاشون عشق لباس عروس اینان واسه همونه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘