2777
2789
عنوان

خواهرم جدیدا عروس گرفته عقد کردن برای پاگشا باید کیا رو دعوت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 27 پست
خوب ببین بقیه چجوری دعوت کردن شما خونه پدر مادر عروس برای پاگشا یا مراسم دیگه شام چیزی رفتید یا خو ...

نه عزیزم 

ما فقط جشن نامزدی که بعد شام بود رفتیم

بعدش اونا خواهر و برادر بزرگترم دعوت کردن و مادرمینا

اما من و همسرمو و خواهر کوچیکم رو فاکتور گرفتن

آخه پدر و مادر عروس از بین ما گزینشی دعوت کرد خواهر بزرگم با برادرم و چنتا از عمه های عروسو فقط دعوت ...

شما برمیگرده باز نظر خودتون روابط تون احترام ها نزار خواهر پشتت حرف بشه دعوت دوتا کاسه خورشت اضافه چیزی کم نمیکنه ولی درعوض حرفی نمیزاری 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم ما فقط جشن نامزدی که بعد شام بود رفتیمبعدش اونا خواهر و برادر بزرگترم دعوت کردن و مادرمیناا ...

شما هم لازم نیست دعوتشون کنید

اگر من بودم عروس و داماد

و کل خانواده ی خودم ( پدر و مادر و خواهرا برادرا)

شما هم لازم نیست دعوتشون کنیداگر من بودم عروس و دامادو کل خانواده ی خودم ( پدر و مادر و خواهرا برادر ...

دقیقا نظر منم همینه ولی باز گفتم نظر دوستان هم بپرسم

میتونست عمه های عروس رو یه روز دیگه بگه ولی خانواده ی داماد که پسرخواهرم میشه(یعنی ما خاله های داماد رو کامل بگه) نه اینکه یکی رو بگه، یکی رو نگه

شما برمیگرده باز نظر خودتون روابط تون احترام ها نزار خواهر پشتت حرف بشه دعوت دوتا کاسه خورشت اضافه چ ...

بخاطر  یه دعوت نکردن  در صورتی که اونا هم دعوت نکردن اسی رو چه حرفی میخواد در بیاد   

دقیقا نظر منم همینه ولی باز گفتم نظر دوستان هم بپرسممیتونست عمه های عروس رو یه روز دیگه بگه ولی خانو ...

ما اینجوری دعوت میکنیم

آدم راحتترم هست اونا باشن یه سری ملاحظات هست

خودشونم که دعوت نکردن پس به گردن شما دینی نیست

ما اینجوری دعوت میکنیمآدم راحتترم هست اونا باشن یه سری ملاحظات هستخودشونم که دعوت نکردن پس به گردن ش ...

نظر شما خیلی خالصانه و ایده آله

ولی من اینجوری دعوت کنم حس بدی بهم دست میده. 

دلخور نیستم ازشون، اما کسی که بهم احترام نذاشته، زن داداشمو دعوت کرده اما منو نه، اونو بزرگتر دونسته اما منو نه احترام بذارم؟ 

بخاطر یه دعوت نکردن در صورتی که اونا هم دعوت نکردن اسی رو چه حرفی میخواد در بیاد

والله چی بگم نگفت این تو بیو‌ اولش واسه همین اینو گفتم بعد احترام بزارن دعوت کنه شخصیت آدم نشون میده ربطی به اونا نداره من جاری ام دعوت نکرد مارو من می‌خوام پاگشا واسه دخترش بگیرم این شخصیت وکمالات خودم شعور خودمو می‌رسونه کار بقیه ندارم این عقیده منه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والله چی بگم نگفت این تو بیو‌ اولش واسه همین اینو گفتم بعد احترام بزارن دعوت کنه شخصیت آدم نشون میده ...

درسته  ولی گاهی آدم مشکل جا و امکانات پذیرایی داره  بعد مثلا فقط پدر مادر نیستن چند تا بچه تو خونه هم دارن  یه مقدار سخت میشه چند نفر اضافه

درسته ولی گاهی آدم مشکل جا و امکانات پذیرایی داره بعد مثلا فقط پدر مادر نیستن چند تا بچه تو خونه ه ...

چی بگم مشکل نداشته باشی دهن مردم باز قبول داری

نظر شما خیلی خالصانه و ایده آلهولی من اینجوری دعوت کنم حس بدی بهم دست میده. دلخور نیستم ازشون، اما ک ...

پس دیگه حس بد نداشته باش اونجوری که میدونی درسته رفتار کن

منم بودم قطعا ناراحت میشدم و دعوتشون نمیکردم والا