2777
2789
عنوان

ناپدریم زدتو گوش عروسمون دمش گرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 10700 بازدید | 149 پست
نه عزیزم مگه میشه آدم مامانشو دوست نداشته باشه هرچند خیلی مادر خوبی برام نبوده ولی بازم دوسش دارم

متوجهم چی میگید مقصود منم این نبود فکر کنم حرفمو بد بیان کردم 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
ببخشید ولی چه ربطی داشت ؟

اسم اون کاربر کباب سلطانی بود 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم داستان اون خانمه رو باور نکردم حرفاشو چند بار عوض کرده بود توی تاپیک

منم همینطور

تاپیکش هم قفل بود دیگه نشد چیزی بگم ولی معلوم بود بزرگش کرده

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من دلم کباب سلطانی میخوااااااااااااااد😭😭😭

🥲🥲ببخشید

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
چقد تاپیکار جنجالی میزنیچقد بیکاری

کجاش جنجالیه عادیه به نظرم ی دعوای خانوادگیه همین 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

امیدتو از دست نده ان شاالله که جوابتو میده عزیزم و به زودی میبینیش

مرسی عزیزم توکل به خدا 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

🥲🥲ببخشید

این چه حرفیه 💜

از کاربریت خوشم امد خوشمزه ای 😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

سلام تاپیک هاتون قفل بود نتونستم نظر بدم.. مطمئن باشید دخترتون شمارو میخواد.. یکی از کاربرا یه راهکار  فوق العاده دادن که احساس کردم کامل نخواندید پستشونو..شما میتونید کاربری نی نی سایتتون بفرستید براشون و تاپیکهاتونو ببینن.. از سیر تا پیاز گذشتتون داخل تاپیکهاتون هستن.. اینجور دیگه نیازی به دیدار حضوری که غیر ممکنه و توضیح نیست.. امیدوارم هر چی زودتر به بچه هاتون برسید

مرسی عزیزم توکل به خدا

استارتر جان اولین تاپیکی که زدی جریان دوستت بود داشتم با ذوق میخوندم که دیدم وسطش قفل کردی و ادامش رو تعریف نکردی میشه ادامش رو بذاری ؟؟ کنجکاو شدم سرنوشتش چی شد🧡

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤