2777
2789
عنوان

ناپدریم زدتو گوش عروسمون دمش گرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 10764 بازدید | 149 پست
نه اینجا اسمی از عروس بیاد همه با آه و واویلا میگن مقصر صد در صدی خانواده همسره

بله درسته خودشون فوقالعاده عروسا و زنداداشای خوبی هستن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهان پس چرا فکر محرم نامحرمی تو دعوا ؟

من برام مهم نیست ولی نسل قبل براشون مهم بود اکثرا (نه همه شون)برا همین سوال شد برام

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

عروست واقعا چنین حرفی زد؟ تو جمع؟ چقدر بیشعوره اصلا به اون چه

عروسم نه زن داداشم بله واقعا زده خانوادگی دهن پاره و بی ادبن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

همین تفکراتشون مارو به این روز انداخته خوب شد داره منقرض میشه پس

نسل دهه سی به قبل خیلی باحالن ولی متعصب هم نیستن 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

بچه ام نیس ولی خب نادونی کرده

من دلم کباب سلطانی میخوااااااااااااااد😭😭😭

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

اسی از دخترت چه خبر جوابتو داد؟

نه عزیزم فعلا خبری نیست فردای اون روز براش ویس فرستادم گوش کرد ولی عکس العملی نشون نداده هنوز 

چون اغراق تو حرف خواهرشوهرها زیادهمثلا همون پربازدید ک رفته بود 10 روز بمونه یبار گفت زنداداشم خوابی ...

منم داستان اون خانمه رو باور نکردم حرفاشو چند بار عوض کرده بود توی تاپیک 

بهش گفتی کی هستی؟. نمیدونم تقصیر کاری یا نه ولی ارزو میکنم دخترتو ببینی چون تو یه مادری❤️

بله کامل معرفی کردم و ازش شماره تلفن خواستم در صورت تمایل ولی خب فعلا سه روزه جواب نداده

شما نه از مادرت خوشت میاد نه از ناپدریت شما دلت خنک شده که یه آدم پررو فهمیده همیشه هم سلیطه بازی جو ...

نه عزیزم مگه میشه آدم مامانشو دوست نداشته باشه هرچند خیلی مادر خوبی برام نبوده ولی بازم دوسش دارم